Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου, ο Δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα.
Τετάρτη, 9 Απριλίου

σχέση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #68888 από kyle στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 6:33μμ

kyle

Εικονίδιο
μέλος από: 2/12/2010
είμαι 17 και έχω σχέση με μία κοπέλα που είναι 15...είμαστε μια χαρά...αλλα υπάρχει ενα πρόβλημα...όταν βγαίνουμε πηγαίνουμε σε μέρη που να μην έχει κόσμο και καθόμαστε όπου νάναι..και γενικά μου είχε δώσει την εντύπωση οτι ντρέπεται που είναι μαζί μου και για αυτο τον λόγο πηγαίνουμε και αράζουμε σε άκυρα μέρη και όχι σε κάποιο μαγαζί...την είχα ρωτίσει ποιο παλαιά και μου είχε πεί οτι δεν ισχύει κατι τέτοιο και οτι αμα θέλω να πάμε να με γνωρίσει σε όλους της τους φίλους(ήδη βασικά έχω γνωρίσει μια φίλη της)...εγώ της είπα όχι και οτι δεν χρειάζεται..η αλήθεια είναι όμως οτι θέλω απλα αν της το πώ εγώ είναι σαν να την αναγκάζω
πριν βγούμε της λέω να πάμε σε κάποιο μαγαζί αλλα όταν βγαίνουμε το αποφεύγει
ξέρει κανείς να μου πεί τι συμβαίναι και αν έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο?δν ξέρω τι να κάνω..κ δεν θέλω να της το πώ απευθείας να πάμε γιατι όπως είπα και πρίν νιώθω σαν να το κάνει αναγκαστηκά και όχι γιατι πραγματικά θέλει..απτην άλλη μήπως φταίει και η ηλικία?γιατι και εγώ όταν ήμουν 15 δεν γούσταρα να κάθομαι σε μαγαζιά..αλλα όταν την είχα ρωτήσει μου είχε πεί οτι πρίν με γνωρίσει συνέχεια σε καφετέριες άραζε...pf τι να κάνω?βοήθεια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68891 από em18ath στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 8:26μμ

em18ath

Εικονίδιο
μέλος από: 2/9/2010
Βασικα κι εγω αυτο εκανα στον παλιο μου φιλο, βγαιναμε σε ασχετα μερη με λιγο κοσμο επειδη του το ζητουσα εγω. Το εκανα επειδη φοβομουν τα διαφορα ματια που εβλεπαν, μηπως το ελεγε κανεις στους γονεις μου και γινοταν χαμος μετα. Κατι παρομοιο φαινεται να συμβαινει και με την κοπελα σου αν εχω καταλαβει καλα. Με συζητηση το λυσαμε το ζητημα εμεις. Δηλαδη του ειπα το προβλημα & συμβιβαστηκε. Θα ηταν πολυ καλο και για την περιπτωση σας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login