Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το κοινό λάθος που κάνουν όλοι όσοι θέλουν να κατασκευάσουν κάτι άτρωτο είναι ότι υποτιμούν την εφευρετικότητα των εντελώς ηλιθίων.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Διαβατηριο & Ταυτοτητα - Ταξιδι > Σουηδια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64134 από Pelvic_Thrust στις 23 Ιουλίου 2010, 12:38μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Πριν απο λιγες μερες μου καναν προταση για μια δουλεια στη Σουηδια και θα ηθελα να ρωτησω:

• Τι χρειαζεται για να βγαλω διαβατηριο και που το βγαζω ? Εχουν ημερομηνια ληξης ?

• Μπορω να ταξιδεψω στη Σουηδια μονο με την ταυτοτητα ?

Με τον εργοδοτη γνωριζομαστε μεσω Internet εδω και 1 χρονο. Ολα ξεκινησαν απο το YouTube, ειναι μεγαλη ιστορια.. Γιαυτο παιζει να με φιλοξενησει στην αρχη εαν παω. Μηπως θα χρειαστω κανενα χαρτι απο τον ιδιο που θα λεει οτι δεχεται να με φιλοξενησει για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ?

Επισης, την ταυτοτητα μου την εβγαλα το 2005. Μηπως πρεπει να βγαλω καινουρια η απλως να την "ενημερωσω" με νεα φωτογραφια, γιατι εχω αλλαξει πολυ και δεν μοιαζω καθολου στη φοτο. Κοστιζει η 2η περιπτωση ? Τι θα χρειαστω εκτος απο τις φοτο ?

Εαν υπαρχει κατι που θα πρεπει να ξερω πριν παω στη Σουηδια plz πειτε μου :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64135 από pantelis20 στις 23 Ιουλίου 2010, 1:01μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Διαβατήριο δεν χρειάζεται γιατί η Σουηδία ανήκει στην ευρωπαική ένωση. Το μόνο κόλημα που προκύπτει καμιά φορά όταν θες να ταξιδέψεις σε άλλη χώρα για δουλεία είναι αν ακόμα χρωστάς στρατιωτικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64137 από VeTeRaNoS στις 23 Ιουλίου 2010, 1:42μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Ο pantelis20 εχει δικιο δεν χρειαζεσαι διαβατιριο.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα αστυνομικο τμημα να σου ανανεωσουν την ταυτοτητα...θα χρειαστεις μια φωτογραφια σου ενα πιστοποιητικο γεννησεις και οτι αλλο σου πουνε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64138 από Pelvic_Thrust στις 23 Ιουλίου 2010, 1:45μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
Στρατιωτικες Υποχρεωσεις: Εκπληρωμενες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64144 από Webmaster στις 23 Ιουλίου 2010, 3:58μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Εκτός θέματος: Μη δεχτείς να μείνεις στον εργοδότη σου. Είναι παγίδα.

Εντός θέματος τώρα, όχι δεν χρειάζεται διαβατήριο γιατί η Sweden είναι στη συνθήκη Schengen.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64145 από Doctoras στις 23 Ιουλίου 2010, 4:02μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Τι ειδος δουλεια αν επιτρεπεται?Μεσα απο το youtube?Ειναι σηγουρα οτι ειναι ενταξη δουλεια?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64150 από Pelvic_Thrust στις 23 Ιουλίου 2010, 5:13μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
(Δε βιαζομαι να φυγω. Θελω να τον ρωτησω πολλα ακομα..)

Με προτεινε να εργαστω η στην εταιρια του πατερα του, η σαν Τεχνικος Υπολογιστων στην δικια του επιχειρηση Custom Made Υδροψυκτων Υπολογιστων. Ξερω απ'αυτα, εχω προσωπικη εμπιρεια και το ξερει γιατι συχνα συζηταμε για Hardware υπολογιστων και θεματα που αφορανε τους υπολογιστες.

Στο YouTube εχει σχεδον 3000 subscribers και ανεβαζει βιντεακια με τους υπολογιστες που φτιαχνει, τα προϊοντα που αγοραζει etc.. Κανει give aways αρκετα συχνα και εχει στηλει τζαμπα διαφορα εξαρτηματα για υπολογιστες σε διαφορους subscribers του. Εχει τους σπονσορες του και αγοραζει εξαρτηματα μονο απ'αυτους. Ο'τι προϊον μας εχει παρουσιασει μεχρι τωρα ειναι High End.

Ο πατερας του ειναι ιδιοκτητης μιας μεγαλης εταιριας υδραυλικων συστηματων (αν καταλαβα καλα), με εδειξε το site της εταιριας, και πραγματικα μιλαμε για πολυ χρημα..

Σ'αυτα τα πραματα ειμαι πολυ επιφιλακτικος. Δεν ειμαι απ'αυτους που ενθουσιαζονται ευκολα και με το πρωτο chat κανονιζουν συναντηση. Οπως ειπα παρακολουθω το καναλι του και μιλαμε εδω και ενα χρονο. Εαν παω, θα ερθει και ο πατερας μου, με την ευκαιρια θα ψαξει για καμια δουλεια στις ελληνικες κοινοτητες.

Ειμαστε 5 ατομα σ'αυτο το ολο πραμα και ο δικος μου ρολος ειναι να φτιαχνω backrounds για ενα παιδι απο τον Καναδα. Αυτος ασχολειται με Game Reviews. Ο εργοδοτης εχει δει ολες τις δουλειες που εχω κανει και γενικα που τους προοθω αφιλοκερδως. Δε με μου ζητησε κανεις τη βοηθεια μου, ετσι ξαφνικα μια μερα "επεσα" πανω στο καναλι του και εμαθα οτι ειναι ο ξαδερφος ενος απο τα αλλα 4 ατομα και αποφασισα να τον "ανεβασω" λιγο γιατι αν και ειχε αρκετους subscribers δεν ειχε καλη "βιτρινα". Τωρα εχει τα διπλασια subs.

Επισης μου ειπε οτι ζει σε μια κλειστη κοινοτητα (η κατι τετοιο), δλδ ειναι καμια 10αρια σπιτια μεσα σε ενα περιφραγμενο χρονο και ολοι οσοι μπαινοβγαινουν εχουν μια ειδικη καρτα και περνανε απο μια πυλη με security.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64151 από Webmaster στις 23 Ιουλίου 2010, 5:17μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Εν πάση περιπτώσει πρέπει να καταλάβεις, πριν σπάσεις το κεφάλι σου, ότι σε θέματα δουλειάς υπάρχει ένα όριο στην οικειότητα. Βάλε πολλή οικειότητα στις μπίζνες και έχεις εγκυημένη αποτυχία. Το να μείνεις στο χώρο του άλλου δημιουργεί οικειότητα και αυτό είναι καλό αν είναι φίλος ή γκόμενος, αλλά κάκιστο αν είναι αφεντικός και όσοι την έχουν πατήσει ξέρουν.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64152 από Pelvic_Thrust στις 23 Ιουλίου 2010, 5:28μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
ΟΚ, τοτε την φιλοξενια την ξεχναω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login