Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Το φως ταξιδεύει πιο γρήγορα απ' τον ήχο. Γι' αυτό οι περισσότεροι φαίνονται φωτισμένοι, μέχρι να τους ακούσεις να μιλάνε.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Τεχνη-συναισθημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #62850 από nathalie στις 16 Ιουνίου 2010, 10:22μμ

nathalie

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2008
Σας εχει τυχει ποτε να ακουσετε ενα μουσικο εργο ή να δειτε μια χοροθεατρικη παρασταση και να νιωσετε κατι ...παραπανω?Δεν ξερω εγω ενω εχω γενικα πολλα ακουσματα και ερεθισματα, τελευταια βιωνω ενα σοκ. Ειδα μια τρομερη χοροθεατρικη παρασταση και τραγουδαω με τη χορωδια σε μια συναυλια την επομενη εβδομαδα και νιωθω αλλος ανθρωπος. ειχαμε σημερα προβα και παρακολουθησα μερος του εργου στο οποιο δε συμμετεχουμε και πραγματικα ενιωσα. ενιωσα το συναισθημα του συνθετη και ενιωσα τη μουσικη σαν κατι ζωντανο,σαν να εμπαινε μεσα μου και σαν να υπηρχε σε ολο το χωρο και ηθελα να ειμαι εγω παντου,σε ολο το χωρο και μερος της μουσικης.Ενιωσα πως αυτο που ακουγα ειχε μεσα του ενα κομματι απο τα δικα μου βιωματα λες και ημουν κι εγω μεσα σε αυτο... Εσεις εχετε χησει ποτε κατι παραξενο? Κατι που οχι μονο σας συγκινησε αλλα σαν να ηταν κομματι σας?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62851 από Doctoras στις 16 Ιουνίου 2010, 11:48μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Να εχουμε χησει κατι παραξενο?ΧΑΧΑΧΑΧ.Ζησει ενοεις ετσι?Ναι με ενα συγκεκριμενο κοματι του Cat Stevenς (Wild world)δεν ειναι θεατρικο εργο με μουσικη ειναι ενα απλο κοματι αλλα οταν το ακουω εχω ενα εσθημα σαν να ταξιδευω,να ειμε σε αλλου,να βρισκομαι παντου στο χορο γιατι μου ξυπναει κατιπου ισως να εχω ζησει αλλα να μην ξερω τι ακριβως.Αχχχχχ .Εδω ειναι το τραγουδι το οποιο λεω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62852 από nathalie στις 16 Ιουνίου 2010, 11:56μμ

nathalie

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2008
Ωχ... βιασυνη... ναι εννοω αν εχετε ζησει κατι παρομοιο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login