Κοινωνικος Ρατσισμος
Μήνυμα #61428 από Aggelakos στις 16 Μαΐου 2010, 5:24μμ
μέλος από: 16/5/2010 μηνύματα: 3 0 |
Παιδια θα θελα να ακουσω τις αποψεις σας για ενα θεμα που ποτε δεν εχει συζητηθει αλλα ολοι μας λιγο πολυ μας εχει περασει απο το μυαλο μας.Λοιπον ολοι στην παρεα μας, μας εχει τυχη να υπαρχουν ατομα(οχι απαραιτητα με καποιο κακο χαρακτηριστικο πανω του π.χ ασχημοι,χοντροι κτλ) που να ξεχωριζουν(με την αρνητικη την εννοια) τα οποια δεν ξερω για ποιο λογο, αλλα αντιμετωπιζονται ρατσιστικα απο τους υπολοιπους, ακομα και απο μας,ενω μπορει να θεωρουμαστε καλοι χαρακτηρες,με αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες να καταφευγουν σε βιαιες συμπεριφορες η ακομα περισσοτερο να περιθωρειωποιουνται.Ελπιζω Καταλαβαινεται ολοι σε τι ακριβως αναφερομαι.Το θεμα λοιπον ειναι πρωτον γιατι ακριβως συμβαινει αυτο? και δευτερον ποια μπορει να ειναι τα χαρακτηριστικα των ατομων αυτων? Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα πιστευω πως το θεμα αυτο θα βοηθησει πολλους απο μας να γινουμαι καλυτεροι απεναντι στους συνανθρωπους μας και το αντιστροφο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61528 από an8h στις 19 Μαΐου 2010, 9:07μμ
μέλος από: 20/4/2010 μηνύματα: 43 0 |
κατα την γνωμη μου αυτο γινεται για 2 λογους 1. γιατι πολλα ατομα εχουν τα ιδια κομπλεξ με τον εαυτο τουσ και για να μην επικεντρωθουν οι αλλοι στα δικα τουσ εσωτερικα κακα στοιχεια ....κοροιδευουν τουσ αλλουσ ωστε να αποπροσανατολησουν την προσοχη ! και 2 γιατι κυριως στην εφηβικη ηλικια η μιμηση ειναι το βασικο χαρακτηριστηκο των ανθρωπων ....βλεποντασ τουσ παραπανω και φοφομενοι μηπως παθουν τα ιδια κανουν και εκεινοι οτι κανουν οι υπολοιποι.. βασικα εξαρταται παρα πολυ και απο τον χαρακτηρα καποιου οσο για αυτο που ανεφερεσ οτι υπαρχει ρατσισμος μεσα στην παρεα δεν το πιστευω.. τουλαχιστον δεν υπαρχει στην δικη μου παρεα και ουτε και δεν εχω ακουσει και κατι παρομοιο μεσα σε παρεα!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61529 από GrandmasterL στις 19 Μαΐου 2010, 9:37μμ
μέλος από: 22/4/2010 μηνύματα: 205 0 |
Μην το ψαχνεις.Η ηλιθιοτητα ειναι απειρη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |