Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 17:50 @Θ. Κλημεντίνη
Η απορια μου ειναι η εξης:σας εχει τυχη ποτε να θελετε να πλακωσετε καποιον/καποια στο ξυλο? εννοω δηλαδη υπαρχουν ατομα που σας εχουν βλαψει η να σας εχουν στεναχωρησει κι εσεις να μην τους εχετε εκδικιθει η' γενικως τα εχετε σχετικα καλα με ολλους?
Πήγαινε στο θέμα: Εχθροι
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 17:24 @Διάφορα
Παιδια θα θελα να ακουσω τις αποψεις σας για ενα θεμα που ποτε δεν εχει συζητηθει αλλα ολοι μας λιγο πολυ μας εχει περασει απο το μυαλο μας.Λοιπον ολοι στην παρεα μας, μας εχει τυχη να υπαρχουν ατομα(οχι απαραιτητα με καποιο κακο χαρακτηριστικο πανω του π.χ ασχημοι,χοντροι κτλ) που να ξεχωριζουν(με την αρνητικη την εννοια) τα οποια δεν ξερω για ποιο λογο, αλλα αντιμετωπιζονται ρατσιστικα απο τους υπολοιπους, ακομα και απο μας,ενω μπορει να θεωρουμαστε καλοι χαρακτηρες,με αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες να καταφευγουν σε βιαιες συμπεριφορες η ακομα περισσοτερο να περιθωρειωποιουνται.Ελπιζω Καταλαβαινεται ολοι σε τι ακριβως αναφερομαι.Το θεμα λοιπον ειναι πρωτον γιατι ακριβως συμβαινει αυτο? και δευτερον ποια μπορει να ειναι τα χαρακτηριστικα των ατομων αυτων? Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα πιστευω πως το θεμα αυτο θα βοηθησει πολλους απο μας να γινουμαι καλυτεροι απεναντι στους συνανθρωπους μας και το αντιστροφο. Πήγαινε στο θέμα: Κοινωνικος Ρατσισμος
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 17:07 @Sex
Γεια σας παιδια.Ειμαι 19 ετων και προκειται να εχω την 1η μου σεξουαλικη επαφη σε λιγο καιρο.Θελω να μου πειτε αν ειναι λιγο ξεπερασμενη η ηλικια μου και αν εχω καθυστερησει.Επισης υπαρχει περιπτωση να καταλαβει οτι ειναι η πρωτη φορα?Τι μπορω να κανω για να μην το καταλαβει(περα απο τα σχετικα να ειμαι ο εαυτος μου,απελευθερωμενος κτλ)
Πήγαινε στο θέμα: Κομπλεξ |