Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η μετάφραση είναι σαν τη γυναίκα: Όταν είναι πιστή δεν είναι όμορφη και όταν είναι όμορφη δεν είναι πιστή.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ριξτε μια ματια εδω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56993 από GiannistheGreat στις 28 Δεκεμβρίου 2009, 12:53πμ

GiannistheGreat

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/12/2009
Γεια χαρα μαγκες.Λοιπον εγω ειμαι φοιτητης(πρωτοετης)εχω περασει σε μια σχολη στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ εκανα 3 χρονια γυμναστηριο το συνεχιζω,πηγαινω 4 φορες την εβδομαδα, και τωρα αρχισα MUAY THAI και κολυμβητηριο(απο 3 φορες την εβδομαδα το καθενα).Τωρα αν με ρωτησετε με τι θελω να ασχοληθω αμα μεγαλωσω ειλικρινα δεν ξερω , μου αρεσουν ολα αυτα που κανω και τα αθληματα αλλα και η σχολη..οποτε θα δειξει...
Θελω λοιπον να μου πειτε την γνωμη σας(αγορια και κοριτσια) σας φαινετε υπερβολικο αυτο δλ.too much ???Διοτι εχω ακουσει φιλουσ μου να με συγχαιρουν και να εντυπωσιαζονται, αλλοι παλι λενε πως ειμαι τρελος(lol).OK ακουω...

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56996 από Helena_90 στις 28 Δεκεμβρίου 2009, 1:16πμ

Helena_90

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/12/2009
Εσενα γιαννη σαρεσει αυτο που κανεις? Νομιζω οτι τα υπολοιπα ειναι λιγο περιτα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57014 από Seorge στις 28 Δεκεμβρίου 2009, 3:55μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Για να τα κάνεις σου αρέσουν..Υπερβολικά θα το καταλάβεις οταν γίνουν τη στιγμή που θα σε απωθούν απο πιο σημαντικά πραγματα(π.χ σχολη)..Οσο γι αυτούς που σε λενε μπραβο τι ωραια που γυμναζεσαι το 99%δεν τους νοιάζει καθόλου και για τους άλλους που σου λένε για υπερβολή κατα 99% ζηλεύουν....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login