Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το Linux είναι φιλικό προς τον χρήστη. Δεν είναι φιλικό σ' αυτόν που αγνοεί και στον ηλίθιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

λεύκανση δοντιών

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56101 από antreas_14 στις 01 Δεκεμβρίου 2009, 9:14μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009
Θα ηθελα να ρωτήσω αν καποιος γνωριζει αν υπαρχει καμια θεραπεια για λεφκανση των δοντιών. Κατι εχω ακουσει οτι σοθ κανει ο οδοντιατρος αν θες αλλα θα ηθελα περισσοτερες λεπτομεριες αν καποιος γνωριζει περισσοτερα περιτου θεματος..Ευχαριστω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56110 από VeTeRaNoS στις 02 Δεκεμβρίου 2009, 2:05μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Υπάρχουν και στα φαρμακεία προϊόντα λεύκανσης αλλα η λεύκανση μπορεί να χαλάσει το σμάλτο τον δοντιών γιαυτο καλύτερα πρώτα να μιλήσεις με τον οδοντίατρο σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56111 από antreas_14 στις 02 Δεκεμβρίου 2009, 2:31μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009
διαβασα καπου οτι προιοντα της αγορας δεν κανουν τιποτα. Ο οδοντιατρος τι μπορει να κανει??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56118 από Doctoras στις 02 Δεκεμβρίου 2009, 5:53μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Το ειχα συζητησει με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι κανουν ατομα που εχουν πραγματικα αναγκη και οχι ετσι οποιος να ναι γιατι ειναι επικυνδινοοπως ειπε και ο φιλος παραπανω για το σμαλτο.
Θελω να σου πω επισης οτι τα δοντια δεν ειναι λευκα απο την φυση τους
τα δοντια εχουν αυτο το κιτρινο χρωμα απλα σε αλους φενεται πολυ και σε αλους πιο λιγο αναλογα ποσο τα φροντιζει ο καθενας .
Παντος ολολευκα δοντια δεν υπαρχουν μονο με ιατρικες μεθοδους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56298 από ksenos στις 09 Δεκεμβρίου 2009, 1:40πμ

ksenos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/10/2009
lefkansi kanoun me eidiko mixanima me aktines kai ginonte katalefka alla den kani na kanis polles fores giato smalto kai kati allo den thimame!alla mia fora ntaksi den trexei kati ektos kai an eisai evesthitos!vevea enas odontiatros ta kseri kalitera!

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login