ερωτησεις για σχεση
Σελ. 1
Μήνυμα #54725 από stavrosgr στις 02 Οκτωβρίου 2009, 10:11μμ
Γεια σας.θα ηθελα να σας περιγραψω το εξής πρόβλημα μου: ειμαι 16 και δεν ειχα ποτε μου σχεση εως τωρα και μου αρεσει ενα κοριτσι πολυ (απο την ταξη μου).Θελω να τα φτιαξω μαζι της αλλα δεν ειχα ποτε μου σχεση παλια και δεν εχω ιδεα σχετικα με το τι πρεπει να κανω.Τι πρεπει να κανω για να της την ''πεσω'' οπως λεμε. Ειμαι παρα πολυ ντοπαλος,ειμαι λιγο κοινωνικος και εχω πολυ καλο και ευγενικο χαρακτηρα οπως μου εχουν πει πολοι(δεν θελω να υπερηφανευομαι κιολας).Ακομα δεν ξερω πως να φιλαω. Το συγκεκριμενο κοριτσι μου ζητησε να κατσουμε μαζι στο ιδιο θρανιο και φυσικα δεχτηκα...λετε να σημαινει τιποτα?επισης δεν ξερω τι να της λεω για να βελτιωσουμε τη φιλια μας και τι πρεπει να κανω αρχικα ?να της ζητησω να βγουμε?Δεν εχω σκοπο να τα φτιαξω μαζι της για να λεω και καλα οτι εχω γκομενα και ειμαι εξυπνος κτλ. Συγγνωμη που σας μπερδεψα με τις μπερδεμενες ερωτησεις μου επειδη ειμαι και ο ιδιος μπερδεμενος | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54728 από carla2 στις 02 Οκτωβρίου 2009, 10:48μμ
![]() |
Προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ. Ασε που δεν πιστεύω πως υπάρχουν στάνταρ κανόνες στο τι πρέπει να πεις ή να κάνεις για να γίνεις αρεστός σε μια κοπέλα. Ούτε ακόμα και στον τρόπο που θα της την πέσεις. Συμπεριφορές που γοητεύουν μια κοπέλα μπορεί μια άλλη να την ξενερώνουν και το αντίστροφο. Αν για παράδειγμα ρωτήσεις τους συμμαθητές σου τι να κάνω ρε παιδιά για να τη ρίξω, πιστεύω πως θα πάρεις πολύ πιο συγκεκριμένες απαντήσεις απ ότι από εδώ, για τον απλούστατο λόγο ότι την κοπέλα τη γνωρίζουν, γνωρίζουν δηλαδή το χαρακτήρα της και τον τύπο του άντρα που της αρέσει, οπότε λίγο πολύ θα ξέρεις τι να κάνεις. Οσο για το άλλο που είπες, ότι δεν ξέρεις δηλαδή φιλάς, πιστεύω πως αυτό είναι θέμα ενστίκτου. Ισως το πρώτο φιλί να μην πετύχει, όμως το ένστικτο σου και ο πόθος σου για εκείνη, θα σε οδηγήσουν σωστά τη δεύτερη φορά. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54730 από Doctoras στις 02 Οκτωβρίου 2009, 11:05μμ
Koιτα εγω την πλησιαζω φιλικα αλλα καθε φορα της δειχνω και κατι παραπανω σχετικα με το τι νιωθω για αυτην (αν εξερεσουμε την τελευτεα προσπαεια που εκανα και δεν τα πηγα καλα).Αλλα μην μεινεις στην φιλια και προπαντον μειν αργησεις πολυ.Κοιτα σιγα σιγα οταν δεις και υπαρχει μαι ανεση προς και τις δυο πλεβρες φερτη το σιγα σιγα μια και εισε ντροπαλος.Και εγω εδω που τα λεμε οταν μαρεσει καποια πολυ ντρεπομαι αλλα μετα ξεθαρεβω.Και ενταξι δεν θα της πεις θελεις να τα φτειξουμε η θελεις να γινεις το κοριτσι μου.Θα τις πεις κατι σαν αυτο -Βλεπω τεριαζουμε πολυ θα ηθελες να προχωρισουμε,,να ερθουμε πιο κοντα,,. Κατι τετοια αλλα αυτα που θα πεις να ειναι δικα σου και οχι αυτα που σου λεω.Τα κλασικα απλα να αποφιγεις που τα λενε πολυ και φενεται οτι τα κανονιζεις. Ο συμαχος σου θα ειναι να εισε ο ανετος δηλαδη ο εαυτος σου. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54731 από stavrosgr στις 02 Οκτωβρίου 2009, 11:19μμ
ευχαριστω ,αλλα δεν μπορω να γινω ανετος επειδη δεν εχω ιδεα σχετικα με σχεσεις και με την εξελιση τους και ως αποτελεσμα δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου γιαυτο και ρωταω για συμβουλες | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54732 από Doctoras στις 02 Οκτωβρίου 2009, 11:39μμ
Τιποτα θα εχεις εμπιστοσινη στον ευατο σου για αυτο που εισε εξαλου δεν θες να σε ερωτευτει σαν κατι που δεν εισε.Πιστεψεμε ανχωνεσαι για το τιποτα.Κανεις δεν θα σου πει τι να τις πεις θα της πεις οτι σου βγαινει.Θα της μιλας οπως μιλας σε εναν φιλο σου στην αρχη και μετα αυτοσχεδιαζοντας!Δοκοιμασε αυτα ποθ σου ειπα αρχιζοντας φιλικα και σιγα σιγα θα δεις θα υπαρξει η ανεση και θα δεις οι θα αρχιζει να ανταποκρινεται ηδη σου εχει διξει σιμαδια και τα εκμεταλευτηκες(να καθησετε μαζι ενοω).Δεν ειναι κατι ιδιετερο χαλαρωσε .ΝΑ ΕΙΣΕ Ο ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ αλιως το χανεις το παιχνιδι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54733 από stavrosgr στις 03 Οκτωβρίου 2009, 12:04πμ
thnx,ακομα ποιο ειναι το πρωτο ''βημα'' που πρεπει να κανω?για να δειξω (εμμεσα) οτι ενδιαφερομαι? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54734 από Doctoras στις 03 Οκτωβρίου 2009, 12:36πμ
Tιποτα το τρομερο θα της μιλισεις και θα τις εκφραζεις ειτε με εμεσο ειτε με αμεσο τροπο τα σιναισθηματα σου για αυτην (ποσσο πιο απλα?)Και θα δεις θα αρχιζει να ανταποκρινεται.Δεν αναλυεται πιο πολυ. Θα λες πραγματα δικα σου οχι αυτα που ειδες εδω η προκειτε να δεις και μην κατσεις να αυτοσχεδιασει θα σου ερθουν εκεινη την στιγμη ως διαμαγειας!Πιστεψεμε. Τα καλυετρα πραγματα ειναια υτα που βγαινουν απο μεσα μας και τα ενοουμε!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54735 από Doctoras στις 03 Οκτωβρίου 2009, 12:41πμ
Ολοι τα περασαμε αυτα και δεν θα εισε ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευτεος. Και αμα σε αποριψει(που δεν υπαρχει τετοια περιπτωση)Δεν το βαζεις κατω οπως λεω παντα υπαρχουν και στο μελλον ευκεριες!!! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54737 από carla2 στις 03 Οκτωβρίου 2009, 12:47πμ
![]() |
Κοίτα όταν σπάσει λίγο ο πάγος μεταξύ σας, μπορείς να της προτείνεις ως αρχή να πάτε για ένα καφέ οι δυο σας. Αφού μάλιστα κάθεστε και στο ίδιο θρανίο, είναι πιο εύκολο. Η ακόμα καλύτερα να της το προτείνεις μετά από κάποια εκδρομή. Στο στιλ ας πούμε ότι εντάξει τι να κάνουμε σπίτι από τόσο νωρίς, ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω δε μου έρχεται τώρα κάτι άλλο στο μυαλό. Θα σκεφτώ όμως και κάτι θα βρω πιστεύω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |