Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Εμείς εδώ εφηύραμε αυτό που λέτε τώρα Web 2.0, και ξέρουμε τα χάλια του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ειμαι ερωτευμενη..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54096 από Whiteangel στις 30 Αυγούστου 2009, 3:50πμ

Whiteangel

Εικονίδιο
μέλος από: 30/8/2009
Μετα απο 2 χρονια που προσπα8ουσα να ξεχασω καποιον...τα καταφερα/
Ειμαι 18 χρονων..Περιμενα αυτο το καλοκαιρι για να περασω τελει(εννοω σε θεματα εξοδων κτλ)
Γνωρισα τον Α πριν 2 μηνες..Απο την πρωτη μερα καταλαβα οτι θα εμενα μαζι του..
Για ενα μηνα καναμε κουβεντα..Εγω ειχα κουραστει να περιμενω την ερωτηση περι το αν θα ειμαστε μαζι και βρηκα καποιον αλλον..βγηκαμε 2 φορες κατα την διαρκεια π ειχα τσακωθει με τον Α..την 4η μερα μου ζητησε σχεση ο Α και ειπα στον αλλον να με αφησει ησυχη..
περασαν 2 βδομαδες και για να με εκδικηθει πριν 2 μερες ειπε την αληθεια στο Α και χωρισαμε..
εκανα τα παντα,αφησα εγωισμους στην ακρη,ειπα θα αλλαξω και ετσι θα κανω,και πηγα να τον βρω..τεσπα..με συγχωρεσε ολα πανε μια χαρα ΑΛΛΑ δεν ξερω τι να κανω γ να ξεχαστει οτι εγινε,να μην το κρατα μεσα του γιατι ΄ξερω οτι θα το κρατα μεσα του...
Ολα αυτα τα εκανα εγω,που πριν 2 μηνες δν ειχα αισθηματα μεσα μου...
τ να κανω για να ξεχασει το τι εγινε οσο πιο γρηγορα γνεται?
Βοηθηστε με...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #54099 από vivianbaby36 στις 30 Αυγούστου 2009, 11:33πμ

vivianbaby36

banned
Hello
    my name is   vivian, i saw your profile here today (www.ftou.gr) and pick interest on you i wish to be inlove relationship with you. please contact me through this my e-mail (vivanasku@yahoo.com) so that i can send you my pictures and also tell you more about myself.
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #54102 από pureblood στις 30 Αυγούστου 2009, 12:13μμ

pureblood

Αποδεκτή απάντηση

τιποτα να μην κανεις,αν σε γουσταρει και του αρεσει που ειστε μαζι θα κατσει μαζι σου και θα περνατε μια χαρα...μαλακιες γινονται παντα,οπως μπορει να κανει και αυτος στο μελλον κατι...
κοιτα να το ξεχασει δεν γινετε,απλως μην το σκεφτεσε...ολο τετοια θα συναντας σε αυτην την ηληκια εγω προσωπικα εχω συναντησει πολλα τετοια,στις σχεσεις...και δεν φταις εσυ που ο αλλος αργησε 3 αιωνες για να σου πει να τα φτιαξετε,εφοσον βγαινατε...tecpa ελπιζω να βοηθησα.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login