Μήνυμα στις 31/8/2009 στις 11:21 @Sex
oi σπεσιαλιστες μετρανε ωρα.αλλα ενα μισαωρο καλα εισαι.
Πήγαινε στο θέμα: ποσο κραταει το σεξ??
Μήνυμα στις 30/8/2009 στις 18:25 @Sex
μιλησα με εναν μεγαλυτερο μου,και μαλλον την εχω γλειτωσει γιατι το πρωι πριν γινει ειχα (τραβηξει μαλ....)οποτε ειναι σχεδον αδυνατον.
Πήγαινε στο θέμα: s.o.s
Μήνυμα στις 30/8/2009 στις 16:56 @Sex
OK το καταλαβαινω αυτο που λες,αλλα ημουν μονο ενα λεπτο χωρις αυτο... μακαρι να την εβγαλα καθαρη...
Μήνυμα στις 30/8/2009 στις 12:17 @Sex
μια χαρα εισαι αδελφε... οχι θα ευχαριστηθει θα ουρλιαξει,αν το χρησιμοποιησεις σωστα...οποτε ασε τα μετρηματα και ξεκινα την πρακτικη. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 15.5 και θελω γνωμες
Μήνυμα στις 30/8/2009 στις 12:13 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:τιποτα να μην κανεις,αν σε γουσταρει και του αρεσει που ειστε μαζι θα κατσει μαζι σου και θα περνατε μια χαρα...μαλακιες γινονται παντα,οπως μπορει να κανει και αυτος στο μελλον κατι...κοιτα να το ξεχασει δεν γινετε,απλως μην το σκεφτεσε...ολο τετοια θα συναντας σε αυτην την ηληκια εγω προσωπικα εχω συναντησει πολλα τετοια,στις σχεσεις...και δεν φταις εσυ που ο αλλος αργησε 3 αιωνες για να σου πει να τα φτιαξετε,εφοσον βγαινατε...tecpa ελπιζω να βοηθησα. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ερωτευμενη..
Μήνυμα στις 30/8/2009 στις 12:00 @Sex
nai allla exo akousei oti vgainoume kapoia ygra prin telioseis kanonika...pou mporei na einai epikynduna,alla auta htan sthn arxh lete meta na vghkan ston ligo xrono p hmouna xoris auto?
Μήνυμα στις 30/8/2009 στις 03:46 @Sex
παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει αρκει να γνωριζει ευχαριστω. ξεκινησαμε την ερωτικη πραξη με προφυλακτικο,στην μεση περιπου το βγαλαμε γιατι θα σταματουσαμε(δεν ειχα τελιωσει).καθησαμε καπου στα 2-3 λεπτα και μετα ξανασυνεχησαμε,και τελιωσα απέξω.υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει εγκυος.στο τελος ηταν περιπου μονο κανα 1 λεπτο που ημουν χωρις αυτο.τι λετε? Πήγαινε στο θέμα: s.o.s |