Μήνυμα στις 30/8/2009 στις 03:50 @Διάφορα
Μετα απο 2 χρονια που προσπα8ουσα να ξεχασω καποιον...τα καταφερα/ Ειμαι 18 χρονων..Περιμενα αυτο το καλοκαιρι για να περασω τελει(εννοω σε θεματα εξοδων κτλ) Γνωρισα τον Α πριν 2 μηνες..Απο την πρωτη μερα καταλαβα οτι θα εμενα μαζι του.. Για ενα μηνα καναμε κουβεντα..Εγω ειχα κουραστει να περιμενω την ερωτηση περι το αν θα ειμαστε μαζι και βρηκα καποιον αλλον..βγηκαμε 2 φορες κατα την διαρκεια π ειχα τσακωθει με τον Α..την 4η μερα μου ζητησε σχεση ο Α και ειπα στον αλλον να με αφησει ησυχη.. περασαν 2 βδομαδες και για να με εκδικηθει πριν 2 μερες ειπε την αληθεια στο Α και χωρισαμε.. εκανα τα παντα,αφησα εγωισμους στην ακρη,ειπα θα αλλαξω και ετσι θα κανω,και πηγα να τον βρω..τεσπα..με συγχωρεσε ολα πανε μια χαρα ΑΛΛΑ δεν ξερω τι να κανω γ να ξεχαστει οτι εγινε,να μην το κρατα μεσα του γιατι ΄ξερω οτι θα το κρατα μεσα του... Ολα αυτα τα εκανα εγω,που πριν 2 μηνες δν ειχα αισθηματα μεσα μου... τ να κανω για να ξεχασει το τι εγινε οσο πιο γρηγορα γνεται? Βοηθηστε με... Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ερωτευμενη.. |