Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Πνευματική ιδιοκτησία: Ένα λάθος επίθετο για ένα λάθος ουσιαστικό.
Τετάρτη, 9 Απριλίου

Δημόσια Ελληνικά νοσοκομεία=μπουρδέλα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #50892 από TheOnlyOriginal στις 30 Νοεμβρίου 2008, 5:30μμ

TheOnlyOriginal

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/7/2008
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑΙ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Μέχρι πρότινος άκουγα για το αίσχος που επικρατεί στο σύστημα υγείας,αλλά δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοια αδιαφορία και ανοργανωσιά!Τελικά,ήθελα και γω να κάνω έναν
υπέρηχο και μου το έβγαλαν σε ξινό.Ακόμα περιμένω,εδώ και 3μήνες.
Συνολικά έχω πάει 4φορές μόνο και μόνο για να με ταλαιπωρήσουν.Τη μία ενώ είχα κλείσει ραντεβού,μου το χαν κλείσει Κυριακή-όσο περιέργο και να ακούγεται-και πάω,γιατρούς έψαχνα και γιατρούς δεν έβρισκα.Λέω εντάξει,λάθος θα γινε.Την άλλη φορά πάω με βάζει μία μαλακισμένη στην αναμονή και αφου περίμενα 2ώρες κοντά πάω και την βρίσκω,όλοι οι άλλοι είχαν φύγει,και μου λέει.΄΄Μα καλά,ακόμα εδώ είσαι;;;''Της λέω,εσείς μου είπατε να περιμένω.Και λέει.΄΄Α,τώρα δεν υπάρχει κάποιος γιατρός,πήγαινε στο δίπλα κτίριο μπας και βρεις΄΄.Και τζίφος.Την προηγούμενη φορά που ξαναπήγα,μου λένε πήγαινε να βρεις τον γιατρό που σου είπε να κάνεις τον υπέρηχο.Ανεβαίνω πάνω μες τους αρρώστους, ρώταγα και όλοι με γράφανε λες και ήμουν φάντασμα.Τελικά μου λένε και πάω και κάθομαι σ ένα γραφείο.Η τηλεόραση έπαιζε Μενεγάκη και οι γιατροί μπαινόβγαιναν και γω σαν μαλάκας να περιμένω.Τελικά βλέπω τον γιατρό που μου χει πει να κάνω τον υπέρηχο να περνάει,του λέω ότι έχω ραντεβού για υπέρηχο και ότι μου είπαν να τον βρω και αυτός μου λέει ότι δεν μπορεί και να πάω την Κυριακή(σήμερα) στα έκτακτα που θα ναι αυτός.Λέω,τέλος πάντων.Ας του πω εντάξει.Πάω και γω σήμερα,πάλι τα ίδια.Γραφεία γιατρών,διευθυντών,ολονών κλειδωμένα και κάτι νοσηλευτές που έξυναν τ @ρχίδια τους(συγγνώμη για την έκφραση).Τελικά υπεύθυνο δε βρήκα πουθενά και μου λένε πάρε και κλείσε ραντεβού ξανά!!!Σήμερα δε δεχόμαστε,πήγαινε στο λαικό αν θες.
Εν κατακλείδι,μια φορά έκανα το λάθος να βασιστώ σε δημόσιο νοσ. και το μόνο που έκαναν ήταν να με ταλαιπωρούν και να με πηγαινοφέρνουν.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΜΕ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ.;;;Τώρα θα πάω σε καμιά κλινική να κάνω την εξέταση και τα δημ. νοσ. ούτε που να τα ξαναδω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΞΙΖΕΙ.
Α ΡΕ Α.Μ.Α.Ν.,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ!
http://www.youtube.com/watch?v=meZ6oO2cxVQ
ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50893 από TheOnlyOriginal στις 30 Νοεμβρίου 2008, 5:37μμ

TheOnlyOriginal

Εικονίδιο
banned
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ* ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΔΡΕΛΑ...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΦΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50894 από Utopikos_Stoxas στις 30 Νοεμβρίου 2008, 5:56μμ

Utopikos_Stoxas

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2007
Ουδέν σχόλιο...η αγανάκτηση σου τα λέει όλα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50895 από Utopikos_Stoxas στις 30 Νοεμβρίου 2008, 8:16μμ

Utopikos_Stoxas

Εικονίδιο
Έχεις απόλυτο δίκιο γι' αυτά που γράφεις για το ΕΣΥ. Τα βιώνουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες κινδυνεύοντας συχνά να χάσουν μέχρι και τη ζωή τους.Το ΕΣΥ πάσχει σ' αυτή τη χώρα, όπως και κάθε άλλος δημόσιος φορέας ταγμένος στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Πλήρης ανοργωνασιά,ανύπαρκτες υποδομές,τραγικές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό, μιζαδόροι,λαμόγια λυμαίνονται το χώρο αυτό.

Η υγεία είναι ο τομέας που οι ταξικές αντιθέσεις γίνονται τόσο πρόδηλα φανερές και εκεί όπου τσαλαπατιέται σε χείριστο βαθμό η ανθρώπινη αξιοπρέπεια...το να νοιώθεις τελείως μα τελείως ανήμπορος...δεν φταίνε οι γιατροί πάντα..πρόκειται για ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα.Νέοι γιατροί και ειδικευόμενοι εργάζονται υπό απαράδεκτες συνθήκες, σε πολλά δημόσια νοσοκομεία σε εφημερίες ακόμη και των 36 ωρών!!!!...Προσπαθούν να κλείσουν λίγο τα μάτια τους σε μια καρέκλα, σ' ένα πάγκο, όντας στα όρια της σωματικής και πνευματικής κατάρρευσης.Αυτοί οι γιατροί μπορεί να κάνουν εγκληματικά λάθη. Από την άλλη μεγαλογιατροί σαμποτάρουν συστηματικά το ΕΣΥ, αφού οι ίδιοι που κόπτονται για το ΕΣΥ στέλνουν τους ασθενείς τους στις ιδιωτικές κλινικές που είτε δουλεύουν παράλληλα, είτε είναι μέτοχοι είτε παίρνουν τη μίζα τους...σίγουρα στα ιδιωτικά θα εξυπηρετηθείς γρήγορα..όμως η ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών (τις οποίες χρυσοπληρώνεις) δεν είναι συχνά ούτε καν εφάμιλλη των δημόσιων..πολλά περιστατικά διακομίζονται από ιδιωτικά σε δημόσια χωρίς να το μαθαίνει κανείς..σκεφτείτε ποσο συχνα ακούτε ρεπορτάζ για ιατρικά λαθη στα δημόσια νοσοκομεία στα ΜΜΕ..δεν θα ακούσετε σχεδόν ποτέ ανάλογα ρεπορταζ για τα μεγάλα ιδιωτικά..τι,δεν γίνονται λάθη εκει;κανείς δεν έχει παράπονο;..όχι βέβαια, απλά ποτέ δεν φτάνουν στα ΜΜΕ...κουκουλώνονται αμέσως και επιπλέον τα περισσότερα ΜΜΕ ή οι ιδιοκτήτες τους ή οι μέτοχοι τους έχουν εταιρικά μερίδια σ' αυτά τα θεραπευτήρια και ποτέ δεν θα προβάλλουν τέτοιες διαμαρτυρίες και εικόνες..

Υπάρχει μια γενικότερη στρατηγική κατασυκοφάντησης του ΕΣΥ για να περιέλθειστα χέρια ιδιωτών, όπου η υγεία πλέον θα είναι εμπόρευμα!!!...πληρώνεις ζεις, διαφορετικά πεθαίνεις..το παράδειγμα των ΗΠΑ όπου ενέσκυψε η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα είναι ζοφερό..αν ζήσετε το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με τα εκατομμύρια ανασφάλιστων πολιτών το ΙΚΑ θα σας φανεί παράδεισος....δεν απαλάσσω σε καμία περίπτωση το ΕΣΥ και την πολιτεία από τις μεγάλες ευθύνες της και συμφωνώ απόλυτα με την οργισμένη σου αντίδραση απλά θα ήθελα να θέσω το ζήτημα της υγείας σε μια ευρύτερη βάση...η παιδεία και η υγεία ειναι η τελευταιοι στόχοι του ιδιωτικού κεφαλαίου..και ποντάρουν πολύ στην έκδηλη και δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51010 από Utopikos_Stoxas στις 10 Δεκεμβρίου 2008, 5:28μμ

Utopikos_Stoxas

Εικονίδιο
http://www.youtube.com/watch?v=6aYu0YapSm0 ...είμαστε για όλα αυτά στο δρόμο ακόμη και για σένα που μας κριτικάρεις απο τη ζεστασιά του καναπέ σου..για τα παιδιά σου που 8α έρθουν αντιμέτωπα με εργασιακό μεσαίωνα...λάθη γίνονται και πάντα θα γίνονται μα μην αφήσεις τη δική σου ζωή στα χέρια άλλων..μην αφήσεις άλλους να αποφασίσουν για σένα..αγωνίσου,μπορείς να κάνεις τη διαφορά..ο κάθε ένας..δεν υπάρχουν μάταιοι αγώνες...μα κι αν ακόμη ήταν έτσι καλύτερα ένας μάταιος αγώνας παρά μια μάταιη ζωή...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51041 από LinaX στις 11 Δεκεμβρίου 2008, 11:54μμ

LinaX

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
Βασικά αν είσαι ασφαλισμένος στο δημόσιο μέσα απο τους γονείς σου ή αν έχεις γενικά ατομικό βιβλιάριο υγείας, μπορείς να κάνεις εξετάσεις και σε συμβεβλημένες ιδιωτικές κλινικές μέσω του ταμείου σου. Όχι για όλες τις εξετάσεις και όχι όλα. Βρίσκεις τα υποκαταστήματα κλινικών που σε βολεύουν καλείς και σε ενημερώνουν αν σε καλύπτει το δημόσιο. Αν και η αλήθεια είναι οτι με τοσες δεκάδες εκατόμμύρια ευρώ που χρωστάει ο ΟΠΑΔ πλέον, απο τον Απρίλη, σε γιατρούς, φαρμακοποιούς και ασφαλισμένους, όχι υπέρηχο δεν θα μπορείς να κάνεις, αλλά ούτε εξέταση κοπράνων που κοστίζει ιδιωτικά γύρω στα 6 €!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51101 από edved στις 16 Δεκεμβρίου 2008, 1:01μμ

edved

Εικονίδιο
μέλος από: 16/12/2008
φιλαρακι ειναι να μην μπλεξεις με δαυτους... αμα μπλεξεις μετα πρεπει να εχεις πολυ υπομονη! κουραγιο...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51107 από TheOnlyOriginal στις 16 Δεκεμβρίου 2008, 2:58μμ

TheOnlyOriginal

Εικονίδιο
banned
Εντάξει,πήγα σε μία κλινική τελικά,πλήρωσα και ξεμπέρδεψα.Εκάνα τον υπέρηχο και το καλό είναι ότι δεν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό.Μια χαρά.Ευχαριστώ για τη συμπαραστάση...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51121 από sintele στις 17 Δεκεμβρίου 2008, 9:44πμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
και να μην εχής τίποτα με τα νεύρα που s κάνουν όλο k κάτι 8 πάθεις lol
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login