Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Δεν υποφέρω από σχιζοφρένεια. Απολαμβάνω το κάθε της λεπτό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ξυλινο σπιτι ναι ή οχι ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #49275 από freud34 στις 26 Μαΐου 2008, 11:01μμ

freud34

μέλος από: 26/5/2008
Κανω μια ερευνα αγορας τωρα τελευταια για εξοχικο και προσανατολιζομουν προς το Προκατ, Μου αρεσει πολυ το ξυλο αλλα το θεωρουσα βαρβαρο να κοπουν τοσα δεντρα για ενα σπιτι, μεχρι που εμαθα οτι κοβονται μονο γερασμενα δεντρα και για καθε ενα που κοβεται φυτευονται δυο ή τρια νέα. Θα ηθελα να ακουσω γνωμες.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #49283 από Arpagmenos στις 27 Μαΐου 2008, 12:27πμ

Arpagmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2008
Αμα ειναι για εξοχικο σου προτινω προκατ.Έχουν βγει πολύ ωραία σπίτια σε τέτοιο στυλ αν και πιστεύω πως αν θελήσεις κάποια στιγμή να το επεκτείνεις θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες...Το βάζεις και ησυχάζεις...Ασε που ειναι και οικονομικότερο.

Για μέσα στη πόλη εννοείται πως θα αγόραζα ένα κανονικό σπίτι. Πολύ πιο ασφαλές(καλύτερα θεμέλια και αντισεισμική κατασκευή)
Οσο για αυτο που λες δεν ξερω τιποτα.Μακαρι να το κανουν!

Πηγενε στο google να βρεις λεπτομεριες αν θες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #49284 από Nezio στις 27 Μαΐου 2008, 1:01πμ

Nezio

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/1/2008
Σπίτια προκατ πραγματικά αξίζει να αγοράσεις. Μόνο που έχω ακούσει, αν και δεν είμαι σίγουρος, τέτοιου είδους σπίτια αρχίζουν να ακριβαίνουν και πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη. Όσο για τη ζημιά που θα κάνει στο περιβάλλον προσωπικά δεν έχω ακούσει ότι φυτεύονται νέα δέντρα όταν κόβονται άλλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #49286 από Petounia στις 27 Μαΐου 2008, 2:27πμ

Petounia

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2007
Κοίτα άμα υφίσταται, υπολανθάνον ένστικτο εθνισμού, τότε μην ανυσηχείς δεν μας έμεινε και τίποτα. Αλλά μόνο άμα υφίσταται.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #52021 από sector στις 27 Ιανουαρίου 2009, 12:08πμ

sector

Εικονίδιο
μέλος από: 27/1/2009
Βασικά δεν παιζει κανένα προβλημα με τα δεντρα έχω διαβάσει αρκετά άρθρα σχετικά με αυτό. Είναι όνειρο ζωής να μείνω σε τέτοιο σπίτι. Αν θέλεις μπορείς να το διαβάσεις δεν ξέρω αν βοηθάει ειναι στο http://www.spitinet.gr/article-16.php
Αν βρείς κάποια καλή εταιρία πές μου!!Με ενδιαφέρει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56132 από vithos στις 03 Δεκεμβρίου 2009, 11:02πμ

vithos

Εικονίδιο
μέλος από: 3/12/2009
γεια σε ολους. Εδω και καιρό προσπαθώ να βρω καποιες πληροφορίες για τις ξύλινες κατοικίες. έχω επισκεφθεί και αρκετές εταιρίες αλλά η καθε μια λέει και τα δικά της. θα ήθελα αν καποιος γνωριζει κατι για την συντήρηση, για το αν χρησιμοποιούν χημικά για να τα συντηρήσουν, εχω ακούσει οτι με τον χρονο και τις αλλαγές θερμοκρασίας παθαίνουν και κάποια καθηζιση.... θα παρακαλούσα αν καποιος εχει γνώση επι του θέματος να με ενημερώσει. ευχαριστώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56297 από ksenos στις 09 Δεκεμβρίου 2009, 1:33πμ

ksenos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/10/2009
prokat den einai mono ksilina....alla k me etimes se komatia siderokataskeves opou tis pernan me tsimento sto telos ! opos exei ftiaksi enas thios mou...kai gero k den theli sintirisi
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login