Το χέρι στο στόμα
Μήνυμα #46858 από IMIZ στις 13 Φεβρουαρίου 2008, 8:53μμ
μέλος από: 8/2/2008 μηνύματα: 11 0 |
ENAS 3ADELFOS MOU BAZEI TO XERI STO STOMA OPOS TA MORA ENO EINAI 13,5 XRONON.DEN EXEI STAMATISEI NA TO BAZEI APO MORO. GIATI PISTEBETE OTI TO KANEI AYTO? TI PREPI NA GINEI GIA NA STAMATISI NA TO KANEI KATA TI GNOMI SAS? PISTEBETE OTI EINAI FISIOLOGIKO?
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46861 από McAntonio στις 13 Φεβρουαρίου 2008, 10:09μμ
μέλος από: 24/7/2006 μηνύματα: 201 0 |
Αυτό που λένε μαρκούτσι δηλαδή? Κοίτα, αν θυμάμαι καλά τα μωρά το κάνουν αυτό για να "εξομοιόσουν" τη ρώγα της μάνας όταν θυλάζουν..Πότε ακριβώς το κάνει αυτό? Όταν κοιμάται μόνο? Λογικά αυτό το συνήθειο θα φύγει σιγά-σιγά..Νομίζω. Ίσως να έχει σχέση με το υποσυνείδητο..Μήπως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια? Τον πειράζαν άλλα παιδιά? Ίσως βγεί κάποιο συμπέρασμα τελικά.. P.S. Σβήσε το Caps Lock λέμεεεε.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46869 από ksanthoulla στις 14 Φεβρουαρίου 2008, 10:36πμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Εγω μεχρι τα 11 μου,εβαζα το δαχτυλο μου στο στομα...!!Λολ...\ Βασικα η μανα μου μου ειχε δειξει τα βιντεο που ειχε κανει οταν ηταν εγκυος εμενα και απο οτι βλεπω το ειχα απο τοτε που ημουν στην κοιλια της... Επειδη ποτε δεν με αναγκασαν να το σταματησω,επρεπε μεχρι τα 11 μου να κανω αυτο...,Αλλα οταν επισκεφτηκα τον ορθοδοντικο,επιτελους με βοηθησε με μηχανηματα να σταματησω..\ Δλδ ο ξαδερφος σου βρισκετε στην εφηβεια και ακομα κανει πραγματα που δεν πρεπει..Νομιζω ειναι καλυτερο να του μιλησεις και να τον κανεις να καταλαβει οτι δεν ειναι ηλικια του να το κανει αυτο και οτι ενας αντρας δεν πρεπει να βαζει το χερι του στο στομα..!! Επισης ας επισκεφτει ενα ειδικο που θα τον βοηθησει να το σταματησει αυτο,,Ειναι ψυχολογικο..Απο εμπειρια σας λεω...!! |
προφίλάλλα... |