Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ δεν κατάφερα να τελειώσω κάτι αλλά τώρα θ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

giati oi an8rwpoi gyrizoun pisw?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #41835 από ksanthoulla στις 19 Αυγούστου 2007, 5:10μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ APKETOYS,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑ,ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μ ΗΤΑΝ ΟΚ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΗΜΟΥΝ ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ Τ 8ΕΙΟΥ Μ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ..ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΓΩΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ..ΟΣΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑ8ΗΜΑ ΤΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡ8Ε Ο ΜΑΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ..ΤΣΑΚΩ8ΗΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΛΛΑΞΑ ΑΡΙΘΜΟ,ΕΚΛΑΨΑ ΑΡΚΕΤΑ Γ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΓΩΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΑ8Α NA EIMAI ENTA3EI ME OΛΟΥΣ.,ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ Π ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑ..ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΟ Γ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ,ΧΩΡΙΣ Ν ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ Μ ΠΕ8ΑΝΑ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΛΑ,Π.Χ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΣ,ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ Μ ΜΙΛΗΣΟΥΝ,'Η ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ Γ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑ8ΕΙ.ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ..Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΛΥΓΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΚΟΣ,ΚΑΙΧΩΡΙΣ ΑΙΣ8ΗΜΑΤΑ???????
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41843 από artemw στις 19 Αυγούστου 2007, 9:06μμ

artemw

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2007
Για να νιωθεις ακομα οτι εισαι κακια, σημαινει οτι εχεις αισθηματα! Απλως βαζεις εναν τοιχο στον εαυτο σ και προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σ οτι ο τροπος με τον οποιο σ φαιρονται και σε βριζουν ειναι φυσικο.
Νιωθεις αποβλητο, νιωθεις οτι κανενας δεν σε αγαπαει πραγματικα και οτι αναγκαζονται να σ λενε το γεια, νιωθεις οτι ολοι σε μισουν! Ναι μπορει καποιοι ακομα να σε μισουν για αυτα που ειχες κανει, αλλα δεν νομιζω ολος ο κοσμος πια να ασχολειτε για το τι ειχες κανει!
Αυτος ο αντρας που λες, μην τον αποφευγεις, δωσε μια ευκαιρια στον εαυτο σ! Νιωσε παλι ζωντανη! Κι αν αυτος θα σε απορριψει λογο του παρελθοντος του, ε χεσε τον τοτε, δεν θα ειναι για σενα, σιγουρα θα υπαρχουν καλητεροι!!

Ειχα παθει και εγω μια μαλακια, αλλα κρατηθηκα και ας με μισουν οι μισοι! Δεν με νιαζει πια, βρηκα τους φιλους που με νοιαζονται πραγματικα και με τους οποιους περναω καλα, κι ας ειναι δυο τρια αυτα τα ατομα, μετον καιρο θα καταλαβεις οτι δεν σου χρειαζονται παραπανω....:)

Ελπιζω να βγεις απο την κατασταση που βρησκεσαι και να γινεις καλα ψυχολογικα!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41848 από TzhmhS στις 19 Αυγούστου 2007, 9:47μμ

TzhmhS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2007
Λοιπον εγω σου ειχα πει για το παιδι που αγαπουσες να του το πεις...

Τωρα κοιτα να δεις θα συμφωνησω με την Αρτεμω οτι πρεπει να γινεις καλα απο τα ψυχολογικα σου...

Οπως αναφερεις απο τη στιγμη που Τσακωθηκες με τους φιλους σου και λες οτι σε βριζουν λογικο το εχω...

Αλλα προς τη αυτη η αλλαγη που εκανες...?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41850 από artemw στις 19 Αυγούστου 2007, 10:37μμ

artemw

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2007
Ελα τωρα ολα τα κοριτσια το παθαινουν!! Την στιγμη που συνειδητοπιοιουν οτι μπορουν να γινουν κατι καλητερο απο αυτο που ειναι, τη στιγμη που μεγαλωνουν αρκετα για να εχουν επιτυχιες. Αλλες το παθαινουν στα 13 αλλες στα 20, αλλες στα 30!

Αλλα το παθαινουν ολες και κανουν τρομερες αλλαγες, μετα καποιες γυριζουν, καποιες μενουν ετσι.

Εγω το ειχα παθει στην πρωτη γυμνασιου, οταν ειχαμε μετακομισει και σε επαρχια για ενα χρονο. Ειχα γινει σαν πουτανακι, και τωρα που τα σκεφτομαι αηδιαζω. Νομιζα οτι ειχα γινει γυναικα κτλ μαλακιες!!! Ελα μου ντε πως γυναικα δεν γινεσαι οταν αλλζεις λοοκ προς την μοδα ή οταν φτιαχνεσαι μεχρι το μεδουλι και ολα τα αλλα τα αμελεις!!

ΔΕν πειραζει θα το περασεις, απλως θα σ ειναι μαθημα ,οπως ειχα γινει και σε μενα. Οτι ολες μας οι πραξεις εχουν συνεπειες!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41851 από ksanthoulla στις 19 Αυγούστου 2007, 11:28μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
re den eipa oti me vrizoun!!pwpw t alla3ate t 8ema teleios...twra teliwse.pane mines twra,me olous kala eimai.den eipa oti den exwfiles.anti8etos exw polles p noiazontai gt egina etsi...3anadiavaste t 8ema....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41852 από ksanthoulla στις 19 Αυγούστου 2007, 11:32μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
apla kourastika na pligwnomai..ekana sxesis ala edw k 3 xronia agapawb ton idio..oso se ekeinous p ekana kako,me sygxwresan kai me prosexoun san ta aderfia mou..katalava t ma8ima m ala apla rwtawgt egina etsi?
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login