Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που έδιωξε βασιλείς και βουλευτάδες, τους ψευταράδες και τους μασκαράδες (Ρεμπέτικο)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

@κουβεντουλα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36061 από evoulini στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 4:44μμ

evoulini

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2006
ειμαι 14 δεν εχω κανει φιλιες απο το γυμνασιο και ο λογος γιατι ξερω ολα τα αγαρια και μιλαω μαζι τους! δεν ειμαι αγοροκοριτσο αντιθετα ! τα κοριτσια φοβουνται οτι οτιδηποτε μου πουν θα το πω σ αυτα και θα τα κανω ρεζιλι! ασχετα που εγω δεν εχω κανει ποτε τετοιο πραγμα!! τι να κανω πειτε μου!! ολεσ οι φιλεσ μου ειναι απο το δημοτικο!!!!
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #36062 από deathsinger... στις 05 Σεπτεμβρίου 2006, 10:05μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006

Αποδεκτή απάντηση

Γεια χαρα....να ξερεις οτι κοριτσια σαν και σενα ειναι πολύ σπανια να βρεθουν στις μέρες μας....τι να κανεις...αστο...οι φιλες σου πιστευω (οπως και εσυ) ειναι σε μια ηλικια σχετικα "ανωριμη" (χωρις βέβαια να ξερω τον χαρακτηρα σου...). Σε κανενα δυο χρονια που μπορει να εμφανιστουν αλλα προβληματα (με το σχολειο, γονεις κτλ κτλ) θα τις κανουν να ωριμασουν λιγο και να δουν οτι δεν υφίσταται τετοιο προβλημα "κουτσομπολιου" καθως θα υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα απο αυτο. Υπομονη λοιπον Ευακι...ολα με τον καιρο τους....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45861 από Danai*** στις 09 Ιανουαρίου 2008, 10:20μμ

Danai***

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2008
evoulini mn stenoxwriese epeidi kapoia koritsia dn se 3eroun pragmatika k dn se ebisteuontai giati autes dn 8ewrountai files sou.Kane parea me paidia pou se katalabainoun,se empisteuontai k se 3eroun pragmatika wspou 8a breis tn pragmatikh sou filh k 8a katalabeis k esy h idia oti einai anohto na stenoxwriese gia xaza koritsia ta opoia dn katalabainoun tn a3ia sou.Ta koritsia apo to dimotiko apodeix8ikan oti einai pragmatikes sou files!!!.........
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login