Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, επί 2 μήνες κάθε βδομάδα το ίδιο επεισόδιο, επειδή τσακώθηκαν οι ηθοποιοί
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ιατρικη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133437 από DragonLordGR στις 03 Μαΐου 2015, 6:05μμ

DragonLordGR

μέλος από: 27/4/2015
Γεια σας παιδια.Ειμαι 16 χρονων,μαθητης Β λυκειου και το καλοκαιρι ξεναμε τις προετοιμασειες για Γ λυκειου.Οπως εχετε καταλαβει θελω να περασω ιατρικη και μολις εμαθα οτι αντι για μαθηματικα κατευθυνσης θα εχω βιολογια κατευθυνσης.Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω ποσες ωρες τη μερα πρεπει να διαβαζω?και αν γνωριζει καποιος ειναι δυσκολη η βιολογια κατευθυνσης?
Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #133524 από papaki mou στις 07 Μαΐου 2015, 4:24πμ

papaki mou

Εικονίδιο
μέλος από: 6/5/2015

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ έκανα Βιολογία κατεύθυνσης είναι ωραία έχει πράγματα μέσα που είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα σου χρειαστούν στο μέλλον και γενικά στην ζωή σου αλλά και στην δουλειά που θέλεις να κάνεις....
Τώρα για να θές να πάς Ιατρική σημένη ότι είσαι πολύ καλός μαθητής (αλλά και να μην είσαι)θέλει διάβασμα αρκετό εντάξη δεν θα είσαι και απο πάνω απο το πρωί μέχρι το βράδι....
Να πας όπως δήποτε ιδιαίτερα γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ να τα καταλάβεις καλύτερα....
Να είσαι απλα πολύ προσεκτικός στην τάξη και ΜΗΝ διστάζεις να κάνεις ερωτήσεις για τυχόν απορίες.
Ότι μα ότι απορία και να έχεισ να ρώτας και αν δεν την καταλάβης να ξανα λές να σου την ξανα εξηγήσουν είσαι προσεκτικός στην τάξη και επειδη θα τα εχεις προλαβη και λιγο πιο νωρής απο τα ιδιαιτερα σου θα σου είναι σαν άσκηση και αν καθε φορα διαβάζεις για μια ώρα το μαθημα που έκανες στα ιδιαίτερα σου και πας στην τάξη και το ξανα διαβαζεις εκεί και μετα στο σπιτι σου ακόμη μια φορα για κάνα μισάωρο πιστεψε με θα τα πας περίφημα και ΔΕΝ θα σου είναι καθόλου δύσκολη.
Απλά άκουσε την συμβουλή μου και θα πας πολύ ψηλα....αλλά πάνο απο όλα ΜΗΝ τρομοκρατηθεις για τίποτα ούτε αν οι αλλοι σου λένε ότι είναι δυσκολα και δεν την καταλαβένουν κ.τ.λ.
Αυτά απο εμένα αν σε κάλυψα αποδεχτε.!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login