Μήνυμα στις 10/6/2015 στις 16:41 @Διάφορα
Χαχαχαχα...Να'σαι καλα αδερφε,οποτε δεν το βλεπω για ιατρικη :P
Πήγαινε στο θέμα: Διαβασμα Γ λυκειου
Μήνυμα στις 10/6/2015 στις 13:19 @Διάφορα
Γεια σας παιδια,25 Ιουνιου ξεκιναω καλοκαιρινη προετοιμασια για Γ λυκειου και στοχευω πολυ ψηλα.Θελω να ρωτησω εμπειρους για το πως θα πρεπει να διαβαζω καθημερινα (καλοκαιρι-χειμωνα).Εντωμεταξυ εγω θα δωσω πανελλαδικες στα μαθηματα Φυσικη,Χημεια,Εκθεση,Βιολογια Κατευθυνσης.Εχω αγχωθει με τη φυσικη κατευθυνσης και επισης εχω ακουσει πως οι ταλαντωσεις ειναι παλουκια.Αν ξερει καποιος να μου προτεινει κανενα κολπακι για το πως να διαβαζω φυσικη...!Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Διαβασμα Γ λυκειου
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 02:06 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε μου.Αρχικα απ'οτι καταλαβα τα παιδια αυτα ειναι ανωριμα και σε εκμεταλευονται,αλλιως δεν θα σου εβαζαν καν στη παρεα.Κατα τη γνωμη μου πρεπει επιγοντος να αλλαξεις παρεα διοτι σε κακομεταχειριζονται και γενικα σε χρησιμοποιουνε.Δεν αξιζεις να εισαι σε τετοια παρεα γιατι χαλαει και η φημη σου δλδ μπορει να λενε συμμαθητες σου <<ο ... κανει παρεα με αυτους ενω ηταν καλο παιδι....>>,πρεπει να ξεκαθαρισεις τη θεση σου,οτι δεν ταιριαζετε και οτι θα πρεπει να σταματησεις τη παρεα μαζι τους.Τωρα αν φοβασαι να τους το πεις καταμουτρα πρεπει να το δειξεις με τη σταση σου.Δηλαδη να μην ξανακανονισεις μαζι τους.Ξερω οτι για πολλα ατομα ειναι δυσκολο να ξεκαθαριζουν τη θεση τους και αν εισαι ενα απ'αυτα θα πρεπει να τους το δειξεις με τη σταση σου.Τελος παντων ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξεις παρεα οτι και να γινει.Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν bullying(ΒΟΗΘΕΙΑ!)
Μήνυμα στις 1/6/2015 στις 17:30 @Sex
Γεια σας παιδια θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει.Λοιπον πριν ενα μηνα εκανα μια απλη φαση με μια φιλη μου,και για να μην τα πολυλογω μου ειπε οτι της αρεσε.Το αφησα το θεμα γιατι δεν ειμαι ακομα σιγουρος αν νιωθω κατι γι'αυτην και δεν ξερω και αυτην αν εχει αισθηματα για εμενα αν και οταν μιλαμε κοιταζομαστε στα ματια σαν να ειμαστε ερωτευμενοι.Τωρα ειμαστε και οι 2 δευτερα λυκειου και το καλοκαιρι ξεκιναει η προετοιμασια για πανελλαδικες εχω πολυ υψηλους στοχους και μου εχει πει ο δασκαλος μου οτι καλυτερα απο το καλοκαιρι μεχρι να δωσω να ειμαι επικεντρομενος στα μαθηματα μου.Αα ξεχασα να σας πω πως η κοπελα εκανε προχθες φαση με ενα φιλο μου.Ρωταω λοιπον συμφωνειτε με τη αποψη του δασκαλου μου; και αν οχι θα επρεπε να της μιλησω αν νιωσω κατι γι'αυτην;.Ευχαριστω!!
Πήγαινε στο θέμα: Κοπελα
Μήνυμα στις 29/5/2015 στις 01:42 @Διάφορα
Τιποτα να'σαι καλα.Οσο για την καμπουρα ειναι ακριβως το οτι επειδη εισαι πολυ ψηλος και λεπτος ταυτοχρονα απο την αγυμνασια καμπουριαζεις.Ειναι φυσιολογικο με λιγη δουλεια θα στρωσεις!!
Πήγαινε στο θέμα: Κιλα, γυμναστική.
Μήνυμα στις 28/5/2015 στις 00:41 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα αλλα ημουν κανα 2 ποντους πιο κοντος.Λοιπον αν ακολουθησεις τα βηματα μου σε 2 μηνες θα εχεις τεραστιο αποτελεσμα και στο εγγυωμαι.Αρχικα θα πρεπει να παρεις βαρος σε μυς και αυτο γινεται με γυμναστικη,εκτος αν θες να παρεις απλα κιλα σε λιπος τα οποια δεν θα σε κανουν εμφανισιμο.Αν θες βαρος σε μυς θα πρεπει 1ον να το θελεις πολυ και 2ον να εισαι αποφασισμενος να το κανεις.Το σιτε που θα σου στειλω ειναι ενα ολοκληρο προγραμμα το οποιο μολις το τελειωσεις θα εχεις τεραστια αλλαγη αλλα θα πρεπει να ακολουθεις τα βηματα,τα οποια τα εξηγει τελεια(http://www.50pullups.com/50-pullups-programme/warm-training).Εγω ακουλουθησα αυτο το προγραμμα,το τελειωσα, μαζι με ασκησεις push ups και σε συνδιασμο με πρωτεινες απο τροφη(κοτοπουλο,αυγα) εχω φτασει στο τελειο φυσικο σωμα και ειμαι 17 χρονων.Οσο για τα βαρη που ειπες εισαι 15 χρονων,εγω ολο αυτο το ξεκινησα στα 16 χωρις γυμναστηρια,εισαι αρκετα μεγαλος για να σηκωνεις βαρη και το προγραμμα που σου εστειλα δεν θα σου στερησει τιποτα στην αναπτυξη σου.Εγω εχω ψηλωσει πολυ απο περσι διοτι με βοηθησε η γυμναστικη.Ελπιζω να σε βοηθησα!Πήγαινε στο θέμα: Κιλα, γυμναστική.
Μήνυμα στις 25/5/2015 στις 20:59 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες σε πολυ υψηλο βαθμο.Εχω ακομα ενα θεματακι, οτι δεν εχω καταλαβει ακομα ποτε μεσα στη μερα ειμαι πιο αποδοτικος στο διαβασμα...Τελος παντων σ'ευχαριστω και παλι να'σαι καλα!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ιατρικη διαβασμα
Μήνυμα στις 25/5/2015 στις 20:56 @Θ. Κλημεντίνη
Μήνυμα στις 25/5/2015 στις 15:21 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια οπως καταλαβατε θελω να περασω ιατρικη αλλα εχω καποιες αποριες και θελω να μου τις λυσει καποιος/α εμπειρος.Λοιπον 1)Το καλοκαιρι ξεκιναμε προετοιμασια θελω να μου πειτε ποσες ωρες τη μερα θα πρεπει να διαβαζω το καλοκαιρι αλλα και το χειμωνα.2)Τα μαθηματα που θα δωσω για πανελλαδικες θα ειναι χημεια,εκθεση,φυσικη κατ.,βιολογια κατ.Θελω να ξερω απο καποιον που εχει δωσει βιολογια κατευθυνσης να μου πει το ποσο δυσκολη ηταν στο να τη μαθεις αλλα και αν οι ασκησεις ηθελαν μαθηματικη λογικη.Επισης ο καθηγητης μου,μου ειπε πως θα πρεπει να διαβαζω τουλαχιστον 7 ωρες για να πετυχω ιατρικη ισχυει;.Ευχαριστω η πιο ικανοποιητικη απαντηση θα παρει αποδεκτη!!
Μήνυμα στις 12/5/2015 στις 17:02 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε μου.Εδωσα και εγω τα Χριστουγεννα edxcel και το πηρα.Δεν ειναι τιποτα θα το καταλαβεις και μονος σου.Μην σε νοιαζουν οι βαθμοι στα sections διοτι αν σκεφτεσαι βαθμους αγχωνεσαι και ειναι οτι χειροτερο.Τα reading δεν ηταν δυσκολα δηλαδη δεν θελουν να εχεις κατι το ιδιαιτερο,μονο απλες βασικες γνωσεις.Οι εκθεσεις εξισου ευκολες και το listening θα το βαλλουν 2 φορες και θα σας πουν οτι και καλα δεν ακουγοταν σε μια αιθουσα.Το μονο πραγμα που εχεις να κανεις ειναι να μην αγχωθεις.Να ξερεις οτι θα το παρεις!!Αποδεκτη αν σε βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Edexcel2015 |