Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ένα μήλο την ημέρα, τον Παράδεισο κάνει πέρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Λυκειο στην Κυπρο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133303 από nikp2000 στις 22 Απριλίου 2015, 10:44μμ

nikp2000

μέλος από: 22/4/2015
Παιδιά γειά σας, οι γονεις μου βρήκαν δουλειά στην Κύπρο και μετακομίζουμε σε λίγους μήνες. Εγώ θα ξεκινήσω την πρώτη λυκείου εκεί. Μπορεί κάποιος να μου πει από εμπειρία πως είναι εκεί (τρόπος λειτουργίας, γενικότερο επίπεδο, πρόγραμμα κτλ); Ευχαριστώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133504 από papaki mou στις 06 Μαΐου 2015, 1:31μμ

papaki mou

Εικονίδιο
μέλος από: 6/5/2015
Εγώ είμαι απο την κύπρο καταρχήν σε ποια πόλη θα πας...?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133506 από Dieftharmenos στις 06 Μαΐου 2015, 4:57μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Δεν εχω παει σχολειο εκει αλλα επειδη εχω αρκετους φιλους στην αρχη θα φας λιγη καζουρα για τον τροπο που μιλας(οπως αντιστοιχα θα ετρωγε ενας απο εκει εδω) και τα υπολοιπα γνωστα (καλαμαρα κλπ...).Κατα τα αλλα ειναι οπως στην Ελλαδα(καφεδες,μπαρακια κλπ...).Αυτο που θα σε δυσκολεψει αν εμενες στην βορεια Ελλαδα θα ειναι η ζεστη το καλοκαιρι.Αλλο να πηγαινεις 1-2-3-4 βδομαδες Ροδο,Κρητη,Νησια το καλοκαιρι και αλλο να την τρως τοσους μηνες στην μαπα.
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #133523 από papaki mou στις 07 Μαΐου 2015, 3:49πμ

papaki mou

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!!

Καμία απολύτως σχέση με αυτό που περιγράφης...Δεν θα φάει καζούρα όπως λές αντιθέτως όσοι είναι ξένη π.χ απο Ελλάδα όλοι τους συμπαθούνε με την μια....γιατί ήρθε κάτι καινούριο στο σχολείο και στην τάξη τους.....η έκφραση "ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ" όπως λες ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση βρισιά αντιθέτως είναι μια έκφραση που την λέμε για τους έλληνες γιατί ΑΝ ξέρεις ίστορια απο εσάς βγήκε που γράφατε με το καλαμάρι στα παλιά χρόνια.
Όσο για την ζέστη που λές πίστεψεμε στην Θεσσαλονίκη παράδειγμα που έζησα εκεί 1 χρόνο είναι πολύ πιο ψυχοφθόρα η ζέστη απο ότι εδώ.....εκέι ΔΕΝ ανάπνεα...!!!! Επίσεις εδώ ήμαστε περιτριγυρισμένη απο θάλασσα και το καλοκαίρι έχει και αρκετό αέρα και δροσίζεσαι λιγο γιατί ο αέρας εδώ ΔΕΝ είναι ζεστός οπώς στην Θεσσαλονίνη.
Επισεις εχουμε και εμείς εδω πολυ ωραιες παραλιες και η πιο μαγικη περιοχη που όλη σχέδων πηγενουνε εκει τα καλοκαίρια για ξεφάντωμα και παραλίες είναι αν έχεις ακουστά την Αγία Νάπα...!!!!
θα περασεις τελια παντος σου εφχωμε καλή συνέχεια...
Αν σε κάλυψα αποδεκτή..!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133526 από Dieftharmenos στις 07 Μαΐου 2015, 7:24πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Τι εννοεις θα διαφωνησεις???Αφου οτι ειπα παραπανω το εζησα για αρκετα καλοκαιρια που παντα ερχομουν 1-2 βδομαδες στην Κυπρο.Οσο για την ζεστη επειδη σπουδαζω Θεσσαλονικη δεν ειναι καθολου το ιδιο.Μην λεμε και οτι θελουμε.

Οσο για το "καλαμαρας" ναι μεν υπαρχει η εκδοχη που εδωσες αλλα υπαρχει και η ειρωνικη που ας μην γελιομαστε υπαρχει περισσοτερο απο την αλλη.Κατι "φουστοκαλαμαραδες" και κατι τετοια ψωμοτυρι τα εχετε...ας μην λεμε ψεματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133527 από Dieftharmenos στις 07 Μαΐου 2015, 7:26πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
edit
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133529 από papaki mou στις 07 Μαΐου 2015, 11:18πμ

papaki mou

Εικονίδιο
Ε έλα τώραα σου λέω ζώ στην Κύπρο και ήμουν 1 χρόνο θέσσ και μου λες μην λεμε τρελες τωρα...αν εννοεις με το Π μπροστα "φουστοκαλαμαραδες" το λένε ΜΕΡΙΚΟΙ όχι όλοι και δεν είναι πάντα απο την κακή την έννια...δεν λέω ότι δεν το λένε παντού υπάρχει η ειρωνεία ακομη και σε κυπρέους σε κυπρέους..δεν θα υπαρξη στους ελληνες η στον οπιο δηποτε αλλο..? αλλα εξαρταται παντα στο που θα πας και ποιους θα συναντησης...δεν ειναι ΟΛΟΙ οι κυπρέοι το ιδιο.
Εγώ προσωπικά έχω πολλούς φίλους και φίλες "καλαμαραδες" (ΔΕΝ είναι βρισια αυτό) π.χ μερικές φορές πάνο στην πλάκα μπορει να τους πώ ετσι όπως είχες πεί πιο πάνο και να μου που και αυτοί "π" κυπρέοι ή κυπριοι...αλλά ΔΕΝ το λέμε απο κακία σου είπα εξαρτάτε παντα στο πιούς θα πέσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133530 από Dieftharmenos στις 07 Μαΐου 2015, 11:45πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Καλα χαιρω πολυ οτι ολοι οι Κυπριοι δεν ειναι ετσι.Επισης δεν ειπα οτι το λενε ολοι με κακια."Καζουρα" ειπα.

Οσο για την Θερμοκρασια...περιττο να σου πω οτι η Θεσσαλονικη μονο τον Γεναρη εχει 5,5 βαθμους λιγοτερους μεσης θερμοκρασιας απο οτι η Λευκωσια.Αν παμε και πιο πανω αστα να πανε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133531 από papaki mou στις 07 Μαΐου 2015, 11:54πμ

papaki mou

Εικονίδιο
Τι να σου πω εγώ πιο πολύ ξέρω για Λεμεσό η Λευκωσία
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133555 από papaki mou στις 10 Μαΐου 2015, 5:14πμ

papaki mou

Εικονίδιο
Έγραψε:(papaki mou@07 Μαΐου 2015)
Τι να σου πω εγώ πιο πολύ ξέρω για Λεμεσό

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login