Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο NtΑλaΡαs είναι αριστερός. Τα βάζει στην αριστερή τσέπη. (Λαζόπουλος)
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Γυμναστικη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133241 από dimkas13 στις 20 Απριλίου 2015, 4:16μμ

dimkas13

Εικονίδιο
μέλος από: 20/4/2015
Καλησπερα σε ολους. Οπως βλεπετε στο τιτλο θελω να κανω γυμναστικη, και να μου δωσετε ασκησεις σιγουρες.ΥΨΟΣ 1,70 ΒΑΡΟΣ 73 θελω να χασω κιλα να πεσω στα 60 με 63. Γενικα ομως να εχω κανει γραμμωση στα μπρατσα και να ειναι καλα(φουσκομενα) και κιλιακους εχω λιγη κιλιτσα λιγη ομως και για ποδια για τρεξιμο δεν μπορω γιατι δεν εχω χρονο αλλα θελω για το καλοκαιρι να ειμαι οκ. Εχω ενα μονοζυγο πορτας, ενα βαρακι 5 κιλα, και ενα μικροοργανο ενδυναμωσης καρπουκαι επισης ενα προγραμμα με οχι διατροφη τρελη απλα να αποφευγω και τη να τρωω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133242 από anastasiaApl στις 20 Απριλίου 2015, 4:40μμ

anastasiaApl

Εικονίδιο
μέλος από: 9/2/2015
Καλησπερα ,λοιπόν καταρχάς θα σου έλεγα πως αν είσαι σε μικρή ηλικία δεν είναι σωστό να χασεις τοσα κιλά τοσο γρήγορα , επίσης δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα είναι λιγο το χρονικό διάστημα για να γραμμώσεις και να χασεις και 10 κιλά . Παρόλα αυτά μπορείς να 3εκινήσεις μία διατροφή με 5 γεύματα όλη την ημερα και να μην παραλείπεις καποιο η να τρώς παραπανω , μετά μπορείς να αρχίσεις περπάτημα γρηγορο για αρχη και μετα δοκιμαζεις αν μπορείς και τρέξιμο , αλλα πιστεύω ότι πρώτα πρεπει να χασεις λίπος και μετα να κανεις βάροι αν δεν κάνω λαθος , τουλάχιστον ετσι έχασα και εγω κιλά τοσα οσα θες και σε αλλα σε 1 χρόνο με καθημερινή γυμναστική και διατροφή και εφτασα 10 κιλα κάτω απο το ύψος μου .
Ελπίζω να σε βοήθησα οσο μπορούσα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login