Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η σκληρότερα εργαζόμενη τάξη στην Ελλάδα είναι οι μαθητές. (Δ. Σαββόπουλος)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Αξιζει να ξαναδωσω πανελληνιες?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128685 από Anaide στις 05 Ιουλίου 2014, 2:25μμ

Anaide

Εικονίδιο
μέλος από: 5/7/2014
Γεια σας! Ειμαι 18 χρονων και μολις εδωσα πανελληνιες με αποτελεσμα να παρω 14.100 μορια. Αλλοι θα ελεγαν πως ειναι καλα αλλα αν δεν περνας στην σχολη που παλεβες εδω και εναν χρονο τι να τα κανεις? εγω λοιπον ειμαι κολλημενη εδω και 1 χρονο με την χημεια! ετσι λοιπον ηθελα να περασω στο χημικο. ειτε στην αθηνα ειτε στην πατρα ειτε στα γιαννενα ειτε στο ηρακλειο. Το θεμα ειναι οπως πως για 289 μορια δεν περναω.. Αλλοι θα μου πουνε 'ειναι ακομα Ιουλιος, τι σκας? στο κατω κατω μπορει να κατεβουν οι βασεις και να περασεις' το θεμα ειναι ομως πως δεν μπορω να σταματησω να το σκευτομαι! Περσι πιεστηκα παρα πολυ! πιεζα η ιδια τον εαυτο μου και ετσι περασα την χειροτερη χρονια της ζωης μου. βασανιζομουν απο τον ιδιο μου τον εαυτο. Θελω ΠΑΡΑ πολυ να περασω στο Χημικο, οσο τιποτα, αλλα δεν ξερω αξιζει να περασω τα ιδια παλι απο τη αρχη? Κι αν αρχισω ξανα να βασανιζομαι? Με εβλεπε ο κολλητος μου περσι να ειμαι χαλια καθε μερα και με το που του ειπα ως αν δεν περασω στο Ηρακλειο θα ξαναδωσω παραλιγο να με σκοτωσει γιατι μου ειπε πως δεν θελει να με ξαναδει οπως ημουνα. Πραγματικα ημουν καθε μερα και χειροτερα. Μηπως του χρονου οπως ολο αυτο αλλαξει?? το φροντιστήριο μου το λατρευω και ειμαι πολυ τυχερη που ημουν σε ενα τοσο τελειο περιβαλλον καθε μερα. Την στήριξη απο τους αλλους την εχω.Δεν ηξερα τι με περιμενει. Δεν ηξερα πως εξεταζουν τον τροπο που επρεπε να διαβαζω και τωρα που ξερω? Ειμαι τοσο μπερδεμενη γιατι απο την μια ξερω πως το εχω ΜΠΟΡΩ να το κανω αλλα απο την αλλη και περσι το καλοκαιρι τα ιδια ελεγα... Σιγουρα πάντως αξιζω παραπανω απο 14 χιλιαδες μορια.
Σας ευχαριστω που διαβασατε τις σκεψεις μου... Θελω παρα πολυ μια βοηθεια. Οτι σκευτεστε. Απλα θελω και την δικια σας σκεψη....Anaide
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128686 από Dieftharmenos στις 05 Ιουλίου 2014, 2:47μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Kαλησπερα και εγω εδωσα πανελληνιες φετος.Αν και ειναι λιγο ψυχοφθορο απο οτι ξερω απο το περιβαλλον μου να ξαναδωσεις θα στο προτινα με τα χιλια.

Η αληθεια ειναι πως στην αρχη θα πιεστεις και θα εχεις πολυ αγχος αλλα βεβαια η γενικη προσπαθεια θα ειναι πιο ευκολη λογω του πολυ ελευθερου χρονου.

Εφοσον δεν πετυχες τον στοχο σου αυτο πρεπει να κανεις.Θελεις να καταληξεις καπου που δεν θελεις???Εγω θα ξαναεδινα και ας το ξαναπερασω ολο αυτο.

Το θεμα ειναι να μην σε παρασυρουν οι παρεες και οι φιλοι σου και βγαινεις ολη την ωρα.Πρεπει να το παρεις αποφαση οτι θα κατσεις να διαβασεις...αυτο ειναι ολο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128688 από pi8hkos97 στις 05 Ιουλίου 2014, 2:56μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Καταρχάς χημικό έχει αθήνα, πάτρα, ηράκλειο, γιαννενα αλλά και στη θεσαλονίκη και στην ξάνθη (για την ξάνθη δεν είμαι σίγουρος αλλά λογικά θα έχει). Μην απογοητεύεσαι, στην τελική θα αυξηθούν οι εισακτέοι σε κάθε σχολή, άρα σε αυτές που τις προτιμάνε λιγότερο θα μαζευτούν ακόμα λιγότεροι φοιτητές (Διότι όσοι ήθελαν π.χ. να πάνε ξάνθη που δεν την πολυπροτιμάνε λόγω απόστασης θα περάσουν π.χ. στην αθήνα επειδή θα αυξηθούν οι εισακτέοι). Άρα έτσι σε περιοχές που δεν τις πολυπροτιμάνε θα πέσουν οι βάσεις (γνώμη μου). Πάντως στο Ηράκλειο που είναι και άψογη σχολή δεν το δηλώνουν πρώτο λόγω γεωγραφικής περιοχής. Πέρισσι η βάση ήταν 14386, δήλωσε εσύ το μηχανογραφικό σου και βάλε και άλλες σχολές που σου αρέσουν (π.χ. μαθηματικά, φυσικές και τέλος πάντων ότι σε ενδιαφέρει), διότι αν δεν περάσεις χημεία μπορεί να αλλάξεις γνώμη και να πας σε μία άλλη θετική επιστήμη. Μην απογοητεύεσαι, πιστεύω ότι θα περάσεις κάπου οριακά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128689 από Anaide στις 05 Ιουλίου 2014, 3:08μμ

Anaide

Εικονίδιο
Dieftharmenos ελπιζω να εχεις δικιο... θα δω αν περναω στο ηρακλειο και αν δεν περασω θα το παλεψω να στρωθω... Εχεις καθολου συμβουλες για αυτο??

pi8hkos97 κοιτα το ξερω πως θα περασω καπου εχω δηλωσει και αλλες σχολες και παραϊατρικα και αλλες το θεμα μου ειναι πως δεν ξερω αν αξιζει να συμβιβαστω σε μια σχολη η οποια μπορει και να μου αρεσει αλλα δεν θα ειναι το ονειρο μου δηλ το χημικο... τι να πω μακαρι να περασω στο Ηρακλειο και να μην χρειαστει να σκεφτω καν να ξαναδωσω...
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #128690 από Dieftharmenos στις 05 Ιουλίου 2014, 3:53μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

@Anaide Λοιπον εχω 2-3 φιλους που ξαναδωσαν φετος.Αυτοι καναν το εξης.Σηκωνοντουσαν καθε μερα στις 8 και διαβαζαν μεχρι το μεσημερι.Μετα πηγαιναν φροντιστηρια και αναλογα την μερα διαβαζαν και ενα 2ωρο-3ωρο μετα.Ετσι το βραδυ χαλαρωναν...

Επισης δεν πολυπαιρναν τηλεφωνο τους φιλους τους γιατι τους κατεβαινε η ψυχολογια οταν ακουγανε "παω για καφε,παω στην ταδε συναυλια,παω για ποτο,παω για κρασακι κλπ...".

Τις παρασκευες ολο και καπου τους πετυχαινες εξω αλλα γενικως ηταν πολυ συγκροτημενοι.Κωλοβαρουσαν βεβαια αρκετες μερες αλλα περιττο να σου πω οτι γραψαν ολοι 18.000 + μορια...

Το ειδαν πιο χαλαρα αλλα ηταν πιο αποφασιστηκοι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128691 από Anaide στις 05 Ιουλίου 2014, 4:07μμ

Anaide

Εικονίδιο
@Dieftharmenos αφου και εγω θα ξεκουραστω το καλοκαιρι πιστευω θα ειμαι προετιμασμενη... δεν ξερω μακαρι να μου βγει σε καλο. Το σχολειο με κρατησε παρα πολυ πισω φετος αρα πιστευω του χρονου αν χρειαστει και ισχυει το οτι εισαι πιο χαλαρος τελικα να ειναι απλα ενα εμποδιο στο ονειρο μου το οποιο πρεπει να παλεψω! σε ευχαριστω παντως πολυ... :) καλο καλοκαιρι!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128693 από Anaide στις 05 Ιουλίου 2014, 6:44μμ

Anaide

Εικονίδιο
ποπο με εχει κανει τοσο χαλια αυτο το αγχος, η αγωνια... περασα? δεν περασα? τι θα κανω?, χρειαζεται να αγχωνομαι η οχι... δεν ξερω τι να κανω αληθεια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128695 από Dieftharmenos στις 05 Ιουλίου 2014, 10:06μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
Μην αγχωνεσαι...σε λιγο καιρο ουτε που θα το θυμασαι.Απλα επικεντρωσου στο στοχο σου.Αν θελεις πολυ το χημικο σκεψου οτι πρεπει να ξαναδωσεις οτι και να γινει(αν δεν περασεις βεβαια)...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132091 από MitsosOmastwras στις 22 Ιανουαρίου 2015, 9:03πμ

MitsosOmastwras

Εικονίδιο
μέλος από: 21/1/2015
αν θες κατι δεν σκεφτεσαι τι θα περασεις... ρωτα κ εμενα που δινω δευτερη χρονια φετος
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login