Επαγγελματα με μελλον
Μήνυμα #127137 από Panos98 στις 12 Μαΐου 2014, 7:59μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
Με ανησυχει το γεγονος τι να σπουδασω και το σκεφτομαι καθημερινα και ψαχνω στο ιντερνετ συνεχεια αλλα δεν βρισκω κατι που θελω πραγματικα. Υπαρχουν βεβαια επαγγελματα που θελω να κανω αλλα δεν εχουν ζητηση και λεφτα. Ποια επαγγελματα εχουν μελλον και τι επαγγελματα εχουν ζητηση στις μερες μας και αρκετο χρημα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127138 από άσχετος στις 12 Μαΐου 2014, 9:02μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Λογιστής..Για Ελλάδα.. Έξυπνη ιδέα,είναι να ανοίξεις γυράδικο σε Γερμανία ή Αγγλία :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127141 από Panos98 στις 12 Μαΐου 2014, 9:13μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
Λογιστης με τιποτα... ασε που ειναι βαρετη δουλεια και πρεπει να τα πας πολυ καλα με τα μαθηματικα παργμα που δεν ισχυει με εμενα... σκεφτομουν κατι σε διατροφολογος και personal trainer μαζι, μιας και μου αρεσει πολυ η γυμναστικη και μου αρεσει να δινω συμβουλες για διατροφη κτλπ Δηλαδη να σπουδασω διατροφολογια και μετα personal trainer ωστε να κανω 2 σε 1. Λενε οτι εχει ζητηση καθως μπορεις να δουλεψεις σε πολλα μερη αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος. Μετα η δευτερη επιλογη ειναι η διοικηση επιχειρησεων μαλλον στον τομεα του Μαρκετινγκ ως στελεχος κτλπ...! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127142 από άσχετος στις 12 Μαΐου 2014, 9:26μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Σχετικά με την γυμναστική νομίζω σου έχω ξαναπεί για αυτό το θέμα..Διατροφολόγος σωστό,αλλά δεν πάνε πολλοί,σε διατροφολόγο πια. Φυσιοθεραπευτής είναι μια πολύ καλή λύση..Πολύ καλά λεφτά.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #127146 από Dieftharmenos στις 12 Μαΐου 2014, 10:33μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΣτην Ελλαδα για τα επομενα 3-4 χρονια το επαγγελμα που θα παιζει θα ειναι οντως ο λογιστης γιατι απο το 2015 τα παντα θα γινονται μεσω λογιστη ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ...μετα κλασσικα θα ξεθυμιασει το θεμα.Το προβλημα ειναι οτι τα επαγγελματα ερχονται και παρερχονται.Παρε παραδειγμα τους πληροφορικαριους που για 5-6 χρονια ηταν top και τωρα πιανουν πατο.Το θεμα ειναι αυτο που κανεις να το κανεις καλα οτιδηποτε και να εισαι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |