Ξηροδερμια η Πιτυριδα?
Μήνυμα #124540 από Snipers στις 04 Ιανουαρίου 2014, 5:43πμ
![]() |
Γεια σας παιδια θα σας πω την ιστορια απο την αρχη..Λοιπον σαν μικρο αγορακι και εγω παλια ολο στα ηλεκτρονικα κολουσα και δεν εδινα σημασια στον εαυτο μου και ιδιαιτερα στα μαλλια μου.Τα αφηνα οπως ειναι και γινοντουσαν σκατα(ειμουν και λιγο ξανθος πανα8εμαμε).τελοςπαντων περυσι 3η γυμνασιου πηγα σε γιατρο γτ πειραζα το κεφαλι μου και πεφταν ασπρα κομματακια(thats what he said)και με αποτελεσμα να μου δωσει ενα φαρμακο για να κανω ντουζ ανα 2 ημερες..(Το μπουκαλακι ειναι ασπρο και μεσα το υγρο ειναι κοκκινο..οπιος ξερει ονομα να μου πει)..Οκαι τα εκανα εγω ολα αυτα και μου περασε.Περασμενα ξεχασμενα οσπου πριν μια βδομαδα μου 'πειραζει' το κεφαλι μου και ξερω οτι δεν ειναι ψιρες γιατι το εψαξα..ναι,εδω και μια βδομαδα εχω πολυ φαγουρα και πεφτουν παλι ασπρα κομματακια και ειναι σπαστικο γιατι τα μαλλια μου δεν ειναι απαλα ειναι ξηρα,εχω φαγουρα και πεφτουν αφτες οι βλακειες....Λοιπον οπιος ξερει τι ειναι ας μου πει γιατι δεν μπορω αλλο με τρωει η φαγουρα που λενε :D και αν ξερετε αμα υπαρχει κανενα φαρμακο να το θεραπευσω..ξερω οτι υπαρχει απλα δεν το θυμαμαι..Αυτααα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #124552 από kalakalatom@@to στις 05 Ιανουαρίου 2014, 4:05πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηφιλε μου πιτυρίδα εχεις δεν ειναι τιποτα το σοβαρο ολοι οι ανθρωποι εχουν μπορεις να το ψαξεις κιολας στο ιντερνετ , και εγω εχω αυτο που κανω ειναι οτι χρησιμοποιω σαμπουαν γι αυτο (αντιπιτυπιδικα ) μπορεις να τα βρεις παντου , οταν κανεις μπανιο να το χρησιμοποιεις και μετα απο 2-3 πλυσιματα θα σου φυγει απλα πρεπει να πλενεσε παντα με αυτο κι α σου εχει φυγει , αμα σταματησεις να πλενεσε με αυτα θα σου ξαναδημιουργηθη , τελως παντων δεν εινια τιποτα σοβαρο μην ανυσηχης ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |