Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλοι είμαστε άσχετοι, αλλά σε διαφορετικά αντικείμενα ο καθένας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

η ταινία μας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124180 από trainstation στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 3:02μμ

trainstation

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/12/2013
γειά σας παιδιά , έχω αποφασίση να κάνω μια ταινία μαι τα πεδία της τάξης μου , Αυτό το οργανησα με έναν άλλο φίλο από την τάξη και αυτός ειπαι ένταξη ... Τώρα πήγαμε σε ένα στυδιο με κάμερες για να μας φτιάξυν την ταινία και είπανε 100 ευρώ ... Εμένα μου έρχονται 800 έβρο σιδωμα . Τώρα να τα πληρώσω εγώ τα χρήματα η να τα μασεψυμε με τους ηθοπιους πο θα βρω γιατί οππος σας ειπαι αυτοί από την τάξη μου δεν θέλουνε αλλά εγώ θα βρω άλλους ... Να τα πληρώσω εγώ τα χρήματα η να τα μαζεψυμε ?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124186 από faidra:) στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 6:36μμ

faidra:)

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2011
Καταρχάς κάνε μια προσπάθεια να γράφεις φυσιολογικά γιατί μου βγήκαν τα μάτια,χωρίς παρεξήγηση!
Γιατί πολύ απλά δεν ρωτάς κι άλλο κόσμο που θέλουν ερασιτεχνικά να ασχοληθούν με αυτό; Όρεξη και χρόνος να υπάρχε, δεν χρειάζεται να πληρώσεις απο τη στιγμή που είσαι και τόσο μικρός.Όσο για το στούντιο, γιατί δεν χρησιμοποιείς εσύ μια κάμερα για να τραβάς; Απο την στιγμή που είναι η πρώτη σου προσπάθεια δεν χρειάζεται να διαθέσεις τόσα πολλά χρήματα.Έχεις χρόνια μπροστά σου για αυτά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124190 από trainstation στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 6:53μμ

trainstation

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/12/2013
ναι αλλά δεν έχω κάμερα και ούτε και θέλω να το τραβήξω μόνος μου ... Το πρόβλημα είναι στα χρήματα γιαυτό και δεν θέλουνε τα αλλά τα πεδία ... Το έχω ξεκινηση αυτό με την τενια πριν από 2 χρόνια . Και συγνώμη για τα λάθη αλλά γράφω από το γοογλε τρανσλάτε γιατί δεν έχω εληνικά στο κευβοαρδ μου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124192 από Bluejack στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 7:45μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
λες ψέμματα για το γούγλ τρανσλέιτ.
Βρες ρε συ καμιά κάμερα με 200 ευρώ που θα την έχεις χρόνια,
βάλε κανα software επεξεργασίας βίντεο και άσε τα στούντιο
για αργότερα.
Φιλικά πάντα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #124197 από Aprospelastos στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 9:30μμ

Aprospelastos

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2013

Αποδεκτή απάντηση

Τραβα εσυ με καμερα και αν θες ενα προγραμμα που κανει την διαφορα κανε download το Sony Vegas.Δεν χρειαζεται να ξοδευεις ασκοπα τα λεφτα σου.Ασε που αν εχεις λιγο εμπνευση θα σου βγει πραγματικα καλο.Περυσι που τελειωσα το σχολειο μια κοπελα εκανε ερασιτεχνικο βιντεο και βγηκε πρωτη σε πανελληνιο διαγωνισμο.Ουτε σε στουντιο πηγε ουτε της ειπε κανεις τι να κανει.Το θεμα ειναι η εμπνευση σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124207 από unknown200 στις 10 Δεκεμβρίου 2013, 12:10πμ

unknown200

μέλος από: 8/12/2013
Έγραψε:(trainstation@09 Δεκεμβρίου 2013)
γειά σας παιδιά , έχω αποφασίση να κάνω μια ταινία μαι τα πεδία της τάξης μου , Αυτό το οργανησα με έναν άλλο φίλο από την τάξη και αυτός ειπαι ένταξη ... Τώρα πήγαμε σε ένα στυδιο με κάμερες για να μας φτιάξυν την ταινία και είπανε 100 ευρώ ... Εμένα μου έρχονται 800 έβρο σιδωμα . Τώρα να τα πληρώσω εγώ τα χρήματα η να τα μασεψυμε με τους ηθοπιους πο θα βρω γιατί οππος σας ειπαι αυτοί από την τάξη μου δεν θέλουνε αλλά εγώ θα βρω άλλους ... Να τα πληρώσω εγώ τα χρήματα η να τα μαζεψυμε ?

Ασε τις ταινιες και πιασε κανενα βιβλιο για ορθογραφια.

Εγω πιστευω οτι πρεπει το ποσο των εκατο ευρω να διαιρεθει και να πληρωσουν ολοι...θα ειναι αδικο να πληρωσεις μονο εσυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login