Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στις πιο σημαντικές επιτυχίες της ζωής σου θα είσαι μόνος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ερωτησεις για κοπελες...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #117261 από Tomatoman στις 09 Φεβρουαρίου 2013, 12:30πμ

Tomatoman

Εικονίδιο
μέλος από: 9/2/2013
Γεια σε ολους!
Λοιπον ειμαι νεος σ'αυτο το φορουμ....
Σκεφτηκα να κανω την αρχη γραφοντας για ενα θεμα που νομιζω απασχολει οχι μονο εμενα αλλα και πολλους αλλους εφηβους (δηλαδη στην ηλικια μου)
Λοιπον, ειμαι 15 χρονων και δν εχω και πολλες εμπειριες οσον αφορα τα αισθηματικα. Ειναι μια κοπελα που την ξερω 2 χρονια. Μιλαμε, κανουμε παρεα κλπ. Και οπως θα φανταστηκατε εχω φαει κολλημα μαζι της. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να της το πω. Ρωτησα μεγαλυτερους και μου ειπανε πως ''Αν δεν κανεις φαση, δεν προκειται να συμβει τιποτα''.
Απλως με προβληματιζει πολυ αυτο το θεμα και σκεφτηκα οτι καποιος απο εσας θα ξερει κατι παραπανω...
Απαντηστε παρακαλω :D
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #117263 από katiamj στις 09 Φεβρουαρίου 2013, 1:05πμ

katiamj

Εικονίδιο
μέλος από: 8/2/2013

Αποδεκτή απάντηση

γεια . καταλαβενω το προβλημα σ . ειμαι 17 . αν την αγαπασ πραγαμτικα θα σου πω ακριβωσ τι να κανεισ , πρειπε ομωσ να μου πεισ προτα αν σου εχει διξει κι εκεινη ενδιαφερον ...........
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117276 από Tomatoman στις 09 Φεβρουαρίου 2013, 6:30μμ

Tomatoman

Εικονίδιο
μέλος από: 9/2/2013
Βασικα, στο παρελθον ειχε δειξει ενδιαφερον(ετσι νομιζω τουλαχιστον) αλλα τοτε τα΄χα με μια κοπελια...και δεν μπορουσα να κανω κατι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121049 από agnosth στις 16 Ιουνίου 2013, 6:02μμ

agnosth

Εικονίδιο
μέλος από: 1/4/2013
θεωρω πωσ πρεπει ν τσ μιλησεισ.οτι θελουμε στ ζωη πρεπει ν τ κινηγαμε.δν εχεισ ν χασεισ τπτ.ουτωσ η αλλωσ κπ στιγμη θ αρχισεισ ν πλησιαζεισ τσ κοπελεσ π σ αρεσουν.ξεκινα λοιπον απο τωρα.ασε τσ ντροπεσ γτ αν δν προσπαθησεισ δν θ μαθεισ ποτε πωσ νιωθει αυτη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121062 από -Temeteron- στις 16 Ιουνίου 2013, 11:07μμ

-Temeteron-

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2013
Άμα (κάπως) ανταποκρινόταν, εεε πέσε της την αναρχικά και χήμα και τσουβαλάτα και όποιον πάρει ο Χάρος... όλα ένα ρίσκο είναι =)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login