Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 16:45 @Διασκέδαση
αν εχεισ καποιο ψευδωνυμο ή τ αρχικα τ ονοματοσ σ ή μπορεισ αντι γ γραματα ν κανεισ ενα σχεδιο ενα αστερι πχ.δν μ ρχεται κτ αλλο
Πήγαινε στο θέμα: ΄Όνομα για Graffiti
Μήνυμα στις 17/6/2013 στις 17:59 @Διάφορα
θ τ ψαξω εχεισ δικιο.ευχαριστω γ τσ συμβουλεσ..κ κτ αλλο ξερετε σ ποσο καιρο περιπου θ ξαναβγουν?
Πήγαινε στο θέμα: τριχοφυια
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 18:16 @Διασκέδαση
τι εννοεισ ονομα?ταγκια? Πήγαινε στο θέμα: ΄Όνομα για Graffiti
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 18:07 @Διάφορα
γεια σασ.θελω κπσ συμβουλεσ γ ενα προβλημα π εχω.ειχα πολλε τριχεσ στν κοιλια μ αποτελεσμα ν τρεπομουν ν βγω στν παραλια ετσι πριν λιγεσ μερεσ τσ ξυρισα μ τ ξυραφακι.μετα ομωσ εμαθα πωσ θ γινει χειροτερα,θ ειναι πιο πολλεσ κ πιο αγριεσ.τι μπορω ν κανω τωρα?ξερω οτ τ λεισερ ειναι τ πιο αποτελεσματικο αλλα δν εχω τ χρηματα.τ μ προτεινετεν κανω?
Πήγαινε στο θέμα: τριχοφυια
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 18:02 @Διάφορα
θεωρω πωσ πρεπει ν τσ μιλησεισ.οτι θελουμε στ ζωη πρεπει ν τ κινηγαμε.δν εχεισ ν χασεισ τπτ.ουτωσ η αλλωσ κπ στιγμη θ αρχισεισ ν πλησιαζεισ τσ κοπελεσ π σ αρεσουν.ξεκινα λοιπον απο τωρα.ασε τσ ντροπεσ γτ αν δν προσπαθησεισ δν θ μαθεισ ποτε πωσ νιωθει αυτη
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις για κοπελες...
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 17:48 @Διάφορα
κοιταξε να δεισ ,το να το σπουδασεισ ειναι πιο σιγουρο.αν την αγαπασ τοσο τν φωτογραφια μπορεισ ν ασχοληθεισ μονοσ σου.να παρακολουθεισ σεμιναρια ασ πουμε.κ τωρα π εχεισ κ μηχανη ξεκινα να βγαζεισ φωτογραφιεσ,τοπιε πορτραιτα..επισησ μπορεισ να ψαξεισ γ δουλεια σ φωτογραφειο ή ν δουλεψεισ εθελοντικα γ ν μαθεισ τν τεχνη κ καποιεσ τεχνικεσ απο αυτουσ π ηδη ξερουν.οντωσ οι canon ειναι πολυ κλτρς αλλα κατα κυριο λογο ακριβοτερεσ.πρεπει ν ξερεισ οτι αν ειναι ν τ σπουδασεισ θ πρεπει να κανεισ κ σχεδιο-ειδικο μαθημα-.
Πήγαινε στο θέμα: επάγγελμα φωτογράφος
Μήνυμα στις 16/6/2013 στις 15:50 @Sex
γεια σας εχω ενα προβλημα.τον τελευταιο καιρο μ εχουν πιασει καψεσ κ ο αυνανισμοσ πλεον δν μ καλυπτει οποτε σκεφτηκα οτ θ επρεπε ν κανω φαση μ καποιον αλλα δν ξερω πωσ ν βρω αυτον τν καποιον.
Πήγαινε στο θέμα: φαση με καποιον |