Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο μόνος σκοπός της ζωής σου είναι να είσαι κακό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πως να κάνω τα μαλλιά μου καρφάκια;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107056 από baggelis στις 11 Αυγούστου 2012, 9:16μμ

baggelis

μέλος από: 11/8/2012
Είμαι 14 χρονών! Τα μαλλιά μου είναι σπαστά και δεν μπορώ να τα κάνω καρφάκια με το ζελέ όπως κάνουν άλλοι. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος αλλά πήγα να φτιάξω τα μαλλιά του αδερφού μου που είναι ίσια και με την πρώτη έγιναν καρφάκια:/ Ρε παιδιά τι να κάνω; Πως μπορώ να κάνω τα μαλλιά μου καρφάκια ή τέλος πάντων κάτι μοντέρνο! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107059 από panatha στις 11 Αυγούστου 2012, 9:31μμ

panatha

μέλος από: 9/8/2012
βρεξτα πρωτα και μετα βαλε ζελε η πυλο και στεγνωσετα με πιστολακι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107061 από Vasilis13 στις 11 Αυγούστου 2012, 11:28μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
οι πιο πολλοι που εχουν σπαστα μαλλια τα ισιωνουν με ισιωτικη πρωτα...και μετα βαζουν ζελε...σε καμια περιπτωση ζελε η οτιδηποτε αμεσως μετα το μπανιο ειναι οτι χειροτερο για τα μαλλια σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107064 από baggelis στις 11 Αυγούστου 2012, 11:35μμ

baggelis

panatha : αυτο κανω τοσο καιρο δεν γινονται καρφακια οτι και να κανω:/
τι αλλο μπορω να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107067 από baggelis στις 11 Αυγούστου 2012, 11:48μμ

baggelis

βασιλη ομως με την ισιωτικη πως θα τα κανω? δεν ειναι μακρια τα μαλλια μου! γινεται να τα κανω με ισιωτικη τα κοντα μαλλια?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #107074 από Geiaaaa στις 12 Αυγούστου 2012, 10:53πμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Υπαρχει τροπος ...εμενα ειναι λιγο σγουρα και εβαζα τοσα χρονια ζελε αλλα αποφασισα πως αν τα αφησω κατω ειναι καλυτερα.......λοιπον τοσα χρονια πειρας(:P) μου εδειξαν πως για να τα σηκωσεις πρεπει πρωτα να τα λουσεις και μετα να τα στεγνωσεις με το πιστολακι αλλα να μην τα στεγνωσεις εντελως ,πρεπει να αφησεις ενα στιγμα του νερου(παρα παρα πολυ λιγο βρεγμενα) μετα βαλε ζελε αλλα λιγο ,αν βαλεις πολυ θα γινουν σκατα..........σ προτεινω να παρεις ενα ζελε της schwarzkopf to taft 7.....ειναι πολυ καλο .....καλη τυχη αν και σ προτεινω αστα φυσικα κατω,απλως καντα λιγο με το πιστολακι ,για να μην ειναι χαλια....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107205 από baggelis στις 13 Αυγούστου 2012, 11:29μμ

baggelis

Έγραψε:(Geiaaaa@12 Αυγούστου 2012)
Υπαρχει τροπος ...εμενα ειναι λιγο σγουρα και εβαζα τοσα χρονια ζελε αλλα αποφασισα πως αν τα αφησω κατω ειναι καλυτερα.......λοιπον τοσα χρονια πειρας(:P) μου εδειξαν πως για να τα σηκωσεις πρεπει πρωτα να τα λουσεις και μετα να τα στεγνωσεις με το πιστολακι αλλα να μην τα στεγνωσεις εντελως ,πρεπει να αφησεις ενα στιγμα του νερου(παρα παρα πολυ λιγο βρεγμενα) μετα βαλε ζελε αλλα λιγο ,αν βαλεις πολυ θα γινουν σκατα..........σ προτεινω να παρεις ενα ζελε της schwarzkopf to taft 7.....ειναι πολυ καλο .....καλη τυχη αν και σ προτεινω αστα φυσικα κατω,απλως καντα λιγο με το πιστολακι ,για να μην ειναι χαλια....

κατι εγινε με αυτο.. ευχαριστω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login