Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής (παλιό μήνυμα στα λεωφορεία)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

TAINIA NA ΔΩ

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78338 από toros locos στις 31 Μαΐου 2011, 10:47μμ

toros locos

banned
μέλος από: 11/2/2010
Έγραψε:(Doctoras@31 Μαΐου 2011)
Έγραψε:(toros locos@31 Μαΐου 2011)
Έγραψε:(dimitris1997@31 Μαΐου 2011)
Rocky (1,2,3,4,5,6), Rambo (1,2,3,4,5), Terminator (1,2,3,4), The Green Mile, Star Wars (1,2,3,4,5,6), Ninja Assassin, The Punisher 2004, The Lord Of The Rings (1,2,3)

μου αρεσει ρε φιλε που γραφω οχι ζομπυ και εσυ μου εγραψες star wars kai lord of the rings! Tεσπα ευχαριστω για το χρονο σου!

Δεν φταιει αυτος σε αυτο αλλα εσυ.Διοτι ειπες οχι zombie που ανεικουν στις ταινιες τρομου που εσυ δεν θες.Τα starwars ειναι επιστημονικης φαντασιας δεν ανεφερες κατι.Τα lord of the rings ειναι ας πουμε περιπετεια δεν εχει zombie επρεπε να γενικευσεις γενικα οχι οτι εχει σχεση με gremlins,goblins κτλ....

Δηλαδη θα εβλεπες και ρομαντικες?Θα σου προτεινα το ps I love you (ταινιαρα κατα την γνωμη μου.Και μια με ενα ημερολογιο που ενας επρεπε συναιχια να θυμηζει στην γυναικα του η οποια πλεον εχει γερασει τα χρονια που περασαν μαζι το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι τον τιτλο the diary και κατι λεγώταν νομιζω.Καθώς και το 50 first dates.

καλα ρε φιλε σορρυ .. αλλη φορα οταν θα ρωταω κατι και θα βαζω 100 περιορισμους. Εσενα αν σε ρωτησουν να τους πεις μια ταινια που να μη εχει βρυκολακες τοτε πες τους ταινια με λυκανθρωπους.
Καλα ρε αστο για αυριο!
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #78341 από Verus στις 31 Μαΐου 2011, 10:52μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

*Από πότε το Constantine κατατάσσεται στις ταινίες φαντασίας;:p

Τέλος πάντων check:

A beautiful mind
One flew over the cuckoo's nest (too classic, but still workin' που λέμε...!)
The butterfly effect (1,2,3)
Road Trip
21
Scary movie (όλα τα παρτς)
Despicable me (animated, αλλά πολύ γαμάτο! Σημείωση: μη δεις το μεταγλωττισμένο!)
Get him to the Greek (κάποιος το 'πε και παραπάνω!)
Ice age (1,2 αλλά το 3 κορυφαίο) και το Hop! (animated!)

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78387 από Doctoras στις 01 Ιουνίου 2011, 2:22μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(Doctoras@31 Μαΐου 2011)
Έγραψε:(dimitris1997@31 Μαΐου 2011)
Rocky (1,2,3,4,5,6), Rambo (1,2,3,4,5), Terminator (1,2,3,4), The Green Mile, Star Wars (1,2,3,4,5,6), Ninja Assassin, The Punisher 2004, The Lord Of The Rings (1,2,3)

μου αρεσει ρε φιλε που γραφω οχι ζομπυ και εσυ μου εγραψες star wars kai lord of the rings! Tεσπα ευχαριστω για το χρονο σου!

Δεν φταιει αυτος σε αυτο αλλα εσυ.Διοτι ειπες οχι zombie που ανεικουν στις ταινιες τρομου που εσυ δεν θες.Τα starwars ειναι επιστημονικης φαντασιας δεν ανεφερες κατι.Τα lord of the rings ειναι ας πουμε περιπετεια δεν εχει zombie επρεπε να γενικευσεις γενικα οχι οτι εχει σχεση με gremlins,goblins κτλ....

Δηλαδη θα εβλεπες και ρομαντικες?Θα σου προτεινα το ps I love you (ταινιαρα κατα την γνωμη μου.Και μια με ενα ημερολογιο που ενας επρεπε συναιχια να θυμηζει στην γυναικα του η οποια πλεον εχει γερασει τα χρονια που περασαν μαζι το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι τον τιτλο the diary και κατι λεγώταν νομιζω.Καθώς και το 50 first dates.

καλα ρε φιλε σορρυ .. αλλη φορα οταν θα ρωταω κατι και θα βαζω 100 περιορισμους. Εσενα αν σε ρωτησουν να τους πεις μια ταινια που να μη εχει βρυκολακες τοτε πες τους ταινια με λυκανθρωπους.
Καλα ρε αστο για αυριο!

Αυτο ειναι κατανοητο απο το μεσο ορο των ανθρώπων.(βρικολακες-λυκανθρωποι).Τωρα τα zombie τι δουλεια εχουν με τα goblin και τους εξωγηινους απο το starwars πραγματικα δεν το θεωρω παραλογο να περδευτει κανεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78440 από queen_elisadeth στις 01 Ιουνίου 2011, 10:51μμ

queen_elisadeth

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2011
προς doktora: η ταινια λεγεται the notebook και σε συγχαιρω για το γουστο σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login