Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τότε που έτρωγες ξύλο απ' τους γονείς και όχι από τις γκόμενες.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Αλλάζω κοπέλα κάθε 4 μέρες...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78139 από dimitris1997 στις 30 Μαΐου 2011, 1:55μμ

dimitris1997

banned
μέλος από: 7/5/2011
είμαι 14. λοιπόν, ας πούμε τα φτιάχνω με μία κοπέλα (αυτές μου λένε ότι με θέλουν ή βάζουν κάποια φίλη τους να μου το πει) όταν φιλιόμαστε για πρώτη φορά νιώθω ότι την θέλω πολύ, αλλά μετά από 4-5 μέρες θέλω άλλη ή δεν θέλω καμία και χωρίζουμε. και τελικά με θέλει και η άλλη που θέλω και τα φτιάχνουμε και με αυτήν.
σήμερα χώρισα και μου είπε μία άλλη ότι με θέλει και το απόγευμα θα βρεθούμε.
αυτό έχει γίνει καμιά 9-10 φορές. (με διαφορετικές κοπέλες)
ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ... γιατί κάθε λίγο και λιγάκι θέλω άλλη??? δεν μπορώ να πάρω καμία στα σοβαρά.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #78142 από Doctoras στις 30 Μαΐου 2011, 2:07μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Αυτο ειναι μηπως αυτες δεν μπορουν να σε παρουν στα σοβαρα και μας κρυβεις κατι?Χιχιχι.
Ειναι σαν να μας λες οτι θες να αγορασεις κατι που κανει 100 ευρο και εχεις μονο 150 και χαλιεσαι.Πραγμα που αν γινοταν στην κυριολεξια θα ηταν χαζο.Στην περιπτωση σου αν τεσσερης μερες αν οντος ειναι ετσι εχεις κα διαφορετικη και αυτο συνεχιζεται συναιχια γιατι μαλλον αρεσεις και σε χαλαει κιολας?Αφου δεν δενεσαι και δεν στεναχοριεσαι που χωριζεις δεν μπορω να δω που ειναι το προβλημα?Ουτε μπακουρις μενεις για μεγαλο διαστημα, ουτε σκας ,και πολλα ουτε....Ποιο το προβλημα???
Θα βρεθει καποια που θα ειναι διαφορετικη και θα σε τσιγκλισει λιγο
και θα δεθεις περισσοτερο και ισως κρατησει πιο πολυ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78160 από toros locos στις 30 Μαΐου 2011, 5:57μμ

toros locos

banned
μέλος από: 11/2/2010
Kαλα να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε... Διαβαζα τα μηνυματα στο φορουμ και ειδα ενα μηνυμα σου με τιτλο ''νιωθω πολυ ασχημος'' και τωρα στο τοπικ αυτο γραφεις οτι ντεμεκ αλλαζεις κοπελες καθε 4 μερες.. Πως το κανεις αυτο??? Εμ εισαι απαισιοδοξος εμ εχεις γκομενες... ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login