Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο όταν κάποιος δεν την ακούει την πρώτη φορά.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

κρεμα κατα της κυτταριτιδας (για κοπελες)

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #76618 από Doctoras στις 08 Μαΐου 2011, 1:28πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(AN21@08 Μαΐου 2011)
Οι άντρες δεν βγάζουν κυτταρίτιδια ρε όργιο!

Bασικα ναι ειμε οργιο και οχι μονο!!!Αυτο ειναι για ραγαδες και οχι κυταριτιδα απλα εγω τωρα πως τα συνδεσα ετσι ενας θεος ξερει.Χιλια συγνωμη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76727 από blackroseeir στις 09 Μαΐου 2011, 7:51μμ

blackroseeir

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2011
τελος παντων... δεν πειραζει... παραπανω πληροφοριες γι τις ραγαδες :P :P :P κανεις ξερει για τις κρεμες και τιην κυτταριτιδα??
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #76893 από agapoula στις 13 Μαΐου 2011, 6:18πμ

agapoula

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 23/3/2011

Αποδεκτή απάντηση

δυστυχως κι εγω στην ιδια θεση βρισκομαι αλλα αποτελεσμα κανενα μονο τα λεφτα μας πεταμε.η καλυτερη λυση ειναι σε καποιο ινστιτουτο με ειδικο μασαζ(εχει οικονομικα προγραμματα και αποτελεσματικα)επισης με αθληση και μασαζ στην παραλια με αμμο και φυκια...δεν βοηθαει καθολου το καπνισμα το ποτο η καθυστικη ζωη και τα τηγανητα οπως επισης και το αγχος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76916 από blackroseeir στις 13 Μαΐου 2011, 9:12μμ

blackroseeir

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2011
Έγραψε:(agapoula@13 Μαΐου 2011)
δυστυχως κι εγω στην ιδια θεση βρισκομαι αλλα αποτελεσμα κανενα μονο τα λεφτα μας πεταμε.η καλυτερη λυση ειναι σε καποιο ινστιτουτο με ειδικο μασαζ(εχει οικονομικα προγραμματα και αποτελεσματικα)επισης με αθληση και μασαζ στην παραλια με αμμο και φυκια...δεν βοηθαει καθολου το καπνισμα το ποτο η καθυστικη ζωη και τα τηγανητα οπως επισης και το αγχος

καταλαβα... με την κυτταριτιδα θα μεινω :P :P ενταξει δεν καπνιζω αλλα τ αγχος μου ας πουμε το εχω :Ρ παλι καλα που δν εχω παρα πολυ... σευχαριστω πολυ! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login