Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 00:30 @Μηχανήματα
ψαχνομαι για να αγορασω ενα οικονομικο smartphone και ειμαι αναμεσα σε δυο.. το ενα ειναι το huawei sonic στα 139 ευρω και το αλλο το vodafone smartphone II στα 99 ευρω... και τα δυο ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο αν και εμενα προσωπικα το huawei μου αρεσει πιο πολυ. ακομα ομως δν εχω αποφασισει.. ας με βοηθησει καποιος να διαλεξω .. ευχαριστω εκ των προτερων :)
Πήγαινε στο θέμα: \ποιο κινητο να διαλεξω?
Μήνυμα στις 1/7/2012 στις 01:59 @Διάφορα
Σευχαριστω παρα πολυ. Πραγματικα μου ελυσες παρα πολλες αποριες ταυτοχρονα!! καλη συνεχεια με τις σπουδες σου !
Πήγαινε στο θέμα: ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΠΕΙ?? τι να δηλωσω πρωτο?
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 00:58 @Flame
στριφτα old horborn τον λευκο. εμενα μονο και μονο για το στριψιμο που εκανα με βοηθησαν να το ελαττωσω κατα πολυ βεβαια καποιους αυτο δεν τουσ βοηθα παρα πολυ γιατι συνηθιζουν και να στριβουν. παντως ειναι και πιο οικονομικα απο ενα πακετο .
Πήγαινε στο θέμα: τσιγαρα
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 00:51 @Διάφορα
φετοσ εδωσα πανελληνιες και μετα απο τα αποτελεσματα και τις βασεις ετσι οπως εχουν διαμορφωθει μπορω να πιασω οργανωση και διοικηση επιχειρησεων στην ΑΣΟΕΕ και χρηματοοικονομικα και τραπεζικη και διοικητικη στο ΠΑΠΕΙ αλλα ακομα δεν ξερω τι να βαλω πρωτο? απο την μια το τμημα στο παπει μου φαινεται καλυτερο αλλα αλλοι μου λενε περισσοτερο για ασοεε λογω του ονοματος που εχει. γνωμες? τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο ? ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: ΑΣΟΕΕ ή ΠΑΠΕΙ?? τι να δηλωσω πρωτο?
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 01:49 @Διάφορα
εμμ ευχαριστω αν και αυτο που ψαχνω δεν ειναι τα εσωρουχα ...παντως... εχει ποικιλια. δεν μπορω να πω :Ρ :Ρ :Ρ Πήγαινε στο θέμα: site για αγορα γυναικειων ρουχων..
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 01:47 @Διάφορα
εε οτιδηποτε μωρε..απλα το ελληνικο θα το εκτιμουσα πιο πολυ :) Πήγαινε στο θέμα: site για αγορα γυναικειων ρουχων..
Μήνυμα στις 17/7/2011 στις 14:27 @Διάφορα
ξερετε κανενα καλο με προσφορες??
Πήγαινε στο θέμα: site για αγορα γυναικειων ρουχων..
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 16:09 @Διάφορα
αα δεν θελω να παρω χαπια..αλλωστε στο προσωπο εχω ελαχιστα.. δεν εχω πολυ μεγαλο προβλημα... αλλα στουσ ωμους ειναι πολυ εκνευριστικο :P ευχαριστω παντως και στους 2
Πήγαινε στο θέμα: αφρλουτρο σωματος κατα της ακμης...
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 01:47 @Διάφορα
μηπως ξερετε να μου προτεινετε καποιο?? ευχαριστω... :)
Πήγαινε στο θέμα: αφρλουτρο σωματος κατα της ακμης...
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 23:34 @Διάφορα
ευχαριστω πολυ παιδια.. πιστευω πως η ποικιλια ειναι τεραστια...
Πήγαινε στο θέμα: καταθλιπτικο τραγουδι... |