η αληθινή σημασία του Ελληνικού αλφάβητου
Σελ. 2
Μήνυμα #76245 από M1k3y στις 30 Απριλίου 2011, 5:48μμ
![]() |
Ισχύει.
Έλα μου; Από πού βγαίνει ότι η γλώσσα των υπολογιστών είναι η Αρχαία Ελληνική; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76251 από stekka στις 30 Απριλίου 2011, 7:11μμ
![]() |
Βγαίνει δες εδώ --> http://news.pathfinder.gr/scitech/476482.html |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76287 από VeTeRaNoS στις 01 Μαΐου 2011, 3:19μμ
![]() |
Ρε παιδιά τα πιστεύετε αλήθεια αυτά; Πρόκειται απλά για έναν μύθο δείτε αυτό. Και αυτά περί κρυμμένων προσευχών πίσω από το αλφάβητο απλά δεν στέκουν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76318 από johnny_95uru στις 01 Μαΐου 2011, 10:01μμ
![]() |
Έχω και εγώ να πω μερικά πράγματα πάνω στο θέμα.. Αλλά πριν από αυτό έτσι και για να μάθεις λίγη ιστορία Webmaster οι Φοίνικες πράγματι ήταν αυτοί που πρώτοι έφτιαξαν το αλφάβητο ΑΛΛΑ δεν είχαν φωνήεντα κάτι που πρόσθεσαν οι Έλληνες όσο για τους αριθμούς δεν το σχολιάζω.. δεν έχει σημασία ΠΟΙΟΣ ανακάλυψε κάτι αλλά ποιος το ανέπτυξε και το τελειωποίησε...όπως και το ποδόσφαιρο, οι Άγγλοι το ανακάλυψαν οι Βραζιλιάνοι το τελειωποίησαν...δεν υπάρχει πιο αναπτυχμένο αλφάβητο από το Ελληνικό, όσο για τα μαθηματικά οι Έλληνες ανέπτυξαν σε ανώτερο επίπεδο τα μαθηματικά από τους άλλους λαούς.Όσο εμείς τελειώναμε τον Παρθενώνα εσείς είχατε ανακαλύψει τη φωτιά Webmaster.. Όσο για την προσευχή το θεωρώ λίγο απίθανο μιας και το έχω δει το βιντεάκι πέρσυ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις......... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76323 από M1k3y στις 01 Μαΐου 2011, 10:40μμ
![]() |
Ό,τι νά 'ναι. Urban legend και άσχετο με το θέμα μας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76332 από johnny_95uru στις 01 Μαΐου 2011, 11:30μμ
![]() |
|
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76348 από stekka στις 02 Μαΐου 2011, 3:01μμ
![]() |
Όχι M1k3y μου δεν κολλά με το θέμα, όπως δεν κολλούσε και τον αν το ελληνικό αλφάβητο είναι ή όχι αντιγραφή άλλου, άλλο ρώτησε η κοπέλα, όμως ειπώθηκε! Απλά εγώ το έστειλα αυτό γιατί προφανώς γι’ αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή θα μιλούσε ο Doctoras ή έστω κάτι παρόμοιο. Μάλλον η δική σου ερώτηση είναι λίγο άκυρη γιατί όπως ξέρει και η γιαγιά μου, η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο υπολογιστής είναι το 0 και το 1, ούτε ελληνικά ούτε κινέζικα ούτε τίποτα άλλο! Φιλικά πάντα!;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76349 από M1k3y στις 02 Μαΐου 2011, 3:16μμ
![]() |
Αυτό λέω κι εγώ, ήταν ρητορική η ερώτηση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #76411 από xrysoulinaki στις 03 Μαΐου 2011, 10:30μμ
![]() |
μπορώ να πω ότι με έχετε καλύψει πλήρως... και εγώ να σας πω την αλήθεια δεν το πολυπιστεύω... αλλά ποτέ δεν ξέρεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |