Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά άχρηστος. Στην χειρότερη περίπτωση χρησιμεύει για αντιπαράδειγμα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πανελληνιες-Βοηθειααα!!

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75948 από stekka στις 24 Απριλίου 2011, 8:44μμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
Όχι είναι τραγικό...εμείς Κύπρο 4 δίνουμε...αλλά εντάξει...εμάς η λογοτεχνία και η εκφραση έκθεση είναι σαν ένα μάθημα και όσοι θέλουν δίνουν και πέντε...Αλλά άλλο να ξέρεις πως θα δώσω 4 μαθήματα τις κατεύθυνσης μου και τέλος και άλλο να δίνεις έξι...π.χ. εγώ θα δώσω Νεα Ελληνικά, Ιστορία, Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά και είναι όλα τις κατευθυνσης μου...εσεις που δίνετε 6 δηλ θα πρεπει να δώσετε και άλλα άσχετα με αυτά τις κατευθυνσης σας?????
μπράβο σας πάντως, εγώ δεν θα άντεχα με τίποτα!;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75949 από M1k3y στις 24 Απριλίου 2011, 9:21μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Στέκα μην κολλάς στον αριθμό των μαθημάτων...κάθε υπουργός που μπαίνει τα αλλάζει. Στην αρχή ήταν 4, μετά 9, μετά 8, μετά πάλι 4, μετά 6, υπάρχουν τα ειδικά μαθήματα, και εξάλλου παλιά υπήρχαν και οι πανελλαδικές της Β' Λυκείου. Υπάρχουν κατευθύνσεις, μαθήματα γενικής παιδείας, μαθήματα επιλογής, μαθήματα που εξετάζονται ενδοσχολικά, επιστημονικά πεδία, μηχανογραφικά, κοινές ομάδες σχολών σε όλα τα πεδία, παλιά υπήρχαν οι δέσμες, ακόμα πιο πριν πανελλαδικές, και τώρα πάλι πανελλαδικές. Είναι δηλαδή ένα μπάχαλο και κάθε κυβέρνηση που μπαίνει τα κάνει ακόμα χειρότερα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75950 από stekka στις 24 Απριλίου 2011, 9:59μμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
Ναι οκ και εδώ έτσι είναι το "σύστημα"...απλά εμείς δίνουμε 4 για πρόσβαση, γι' αυτο παραξενεύτηκα!! ;)

Και μην λες πως εκεί είναι μπάχαλο γιατί εδώ είναι πολύ χειρότερα!!...Ειδικά εμείς του '93 είμαστε τα καλύτερα πειραματόζωα που έχουν περάσει ποτέ...ότι τους καυ***ει κάνουν και όποιον παρει ο χάρος....!;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75964 από asap στις 25 Απριλίου 2011, 12:45πμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
εγω παλι εδωσα 7 επειδη ηθελα 5ο επιστημονικο πεδ. ;/
εκθεση
μαθηματικα γενικης + κατευθυνσης ξεχωριστα
φυσικη
ΑΟΔΕ
Προγραμματισμο
και Αρχες οικονομικης θεωριας .

καλη επιτυχια σε οσους δινουν , εμεις την φαγαμε καλα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login