Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η δυνατότητα να ρίχουμε το φταίξιμο στους άλλους, λέγεται ομαδική δουλειά.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σχημα προσωπου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57352 από Gorilex στις 07 Ιανουαρίου 2010, 12:32πμ

Gorilex

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2010
Γεια σας , αν και αγορι θα θεσω ενα περιεργο θεμα που μπορει πολυ απο σας να μην καταλαβαιτε, παρ'ολα αυτα για μενα θα εχει μεγαλη σημασια κι θα ηθελα αρκετες γνωμες.Λοιπον ακουστε εγω ειμαι 18+ εχω αρκετα ωραιο σωμα γραμμωμενο(παω γυμναστηριο)με ογκο , ειμαι 1.85 αλλα εν αντιθεση με αυτα, το προσωπο μου δειχνει καπως ποιο, ας το πουμε, "γλυκο" το σχημα ειναι περιπου στρογγυλο με μαγουλα και δεν φαινονται πολυ οι γωνιες(σαν το γουινι που εχω στο προφιλ μου ενα πραμα lol).Λοιπον , και θα θελα να μου πειτε αν αυτο ειναι καθαρα θεμα γενετικο και ποιο πολυ αν επηρεαζει το πως θα σε δει ο αλλος η' η αλλη(θα θελα γνωμη κοριτσιων στο συγκεκριμενο επειδι κατι περισσοτερο ξερουν αφου ασχολουντε μ'αυτα) δηλαδη αν αυτο επηρεαζει θετικα η αρνητικα την εμφανιση...η' και ξερω γω, σιγουρα τα γουστα διαφερουν και καποια να βρισκει τα αφρατα μαγουλα πχ ποιο ελκυστικα, εγω την κοινη-γενικη γνωμη θελω.ΤΕΣΠΑ --- ΛΟΙΠΟΝ
τωρα ενταξει μπορει να θεωρησετε λιγο "καπως" το προβλημα μου η' να σας κουρασα με τα περιτα που ειπα καταλαβαινω αλλα για να ρωταω με ενδιαφερει και γι αυτο θα με εδιεφερε η γνωμη σας ειδικα απο ατομα που το εχουν αυτο το "προβλημα" αν μπορουμε να το πουμε ετσι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57378 από nathalie στις 07 Ιανουαρίου 2010, 2:45μμ

nathalie

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2008
Γεια σου. λοιπον, οπως ειπες κι εσυ το σχημα προσωπου που αρεσει στον καθενα ειναι προσωπικη υποθεση και γι'αυτο και οι αποψεις διαφερουν.Για μενα δεν εχει σχεση το σχημα του προσωπου με την ελξη που νιωθω προς ορισμενα ατομα και σιγουρα δεν επηρεαζομαι (οχι συνειδητα τουλαχιστον) απο αυτο.Ομως στις περισσοτερες μου σχεσεις το εκαστοτε αγορι μου ειχε αρκετα εντονες γωνιες(ζυγωματικα, πηγουνι...)Απο την αλλη μερια τωρα,η κολλητη μου (που τα προσεχει περισσοτερο κατι τετοια) παντα εδειχνε ενδιαφερον προς αγορια με στρογγυλο προσωπο, καταλαβαινεις λοιπον οτι εξαρταται απο το ατομο.Γενικα πιστευω πως αν ο αλλος που εχεις απεναντι σου ενδιαφερεται πραγματικα για σενα δε δινει σημασια σε τετοια πραγματα αλλα σε ποιο ουσιαστικα θεματα οπως ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα σου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57383 από Doctoras στις 07 Ιανουαρίου 2010, 6:45μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ρε φιλε να σε ρωτησω εχεις σκευτει να δοκοιμασεις ενα κουρεμα το οποιο να σου τονιζει ποιο πολυ τα χαρακτηριστικα του πεοσωπου?
Γιατι ολοι εχουμε απλα σε μερικους δεν διακρινονται.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57401 από Gorilex στις 07 Ιανουαρίου 2010, 11:28μμ

Gorilex

Εικονίδιο
banned
athalie συμφωνω εχεις δικιο αλλα δεν μου πες ποιο ειναι το προτιμοτερο(φυσικα και δεν θα ξερεις αλλα ρωταω την αποψη σου ετσι οπως το χεις καταλαβει συζυτωντας κιολλας με φιλες σου)
doctora ενα κουρεμα ειναι το πολυ κοντο πλαγια και λιγο περισσοτερο πανω κατι σαν μοηιψανα δηλαδη(μου εχουν πει οτι μου παει περισσοτερο) βεβαια δεν τα εχω αφησει πολυ μακρια ποτε...
εφχαριστω παντως για την ανταποκριση σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57402 από Gorilex στις 07 Ιανουαρίου 2010, 11:29μμ

Gorilex

Εικονίδιο
banned
sorry lol, mohicana εννουσα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57403 από Gorilex στις 07 Ιανουαρίου 2010, 11:30μμ

Gorilex

Εικονίδιο
banned
χαχαχχ τα χαρακτηριστικα του πεοσωπου.καλο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57409 από Doctoras στις 08 Ιανουαρίου 2010, 12:25πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
χαχαχαχ εγω το εγρψα αυτο?λολ ισως επιδη επιρεστηκα απο αλλα θεματα γιατι πριν εγραφα για κατι σχετικα με το πεος.ΛΟΛ.Δοκοιμασαι αυτο με το κουρεμα νομιζω θα εχει αποτελεσμα.Αλλα κανε κατι που να μην σου κρυβει το προσωπο και να και να κανει πανω τα μαλια.Οχι κοντο κουρεμα
αλλα λιγο πιο πολυ απο το κοντο για να τα κανεις πανω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login