Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Michael Jackson σύμβολο του σεξ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Καλοκαίρι, διακοπές, Χανιά Κρήτη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54134 από Petros998 στις 01 Σεπτεμβρίου 2009, 7:33μμ

Petros998

μέλος από: 1/9/2009
Φέτος το καλοκαίρι, τον Αύγουστο του 2009, πήγα διακοπές στην Κρήτη και επισκέφτηκα την πανέμορφη πόλη των Χανίων. Αποφάσισα να δοκιμάσω την κρητική κουζίνα στο χωριό Αγία Μαρίνα Χανίων. Είχα την ατυχία να φάω στην ταβέρνα "Λεμονιά"! Η εξωτερική εικόνα του μαγαζιού υποσχόταν μια ευχάριστη εμπειρία. Αλλά η πραγματικότητα ήταν πλήρως απογοητευτική!
Το φαγητό ήταν απαίσιο, κακομαγειρεμένο και τα υλικά πολύ κακής ποιότητας. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το απόγευμα υπέφερα από πόνους στο στομάχι!
Όσο για την εξυπηρέτηση, τι να πω! Ήταν πάρα πολύ αργή!
Πολλοί πελάτες διαμαρτύρονταν και όταν τους μιλούσαμε για όλη αυτή την κατάσταση, αυτοί απαντούσαν με αγένεια και ύφος!
Τέτοια μαγαζιά προσβάλλουν το ελληνικό ήθος, την ελληνική φιλοξενία και το παραδοσιακό κρητικό φαγητό! Πιστεύω πως όλοι οι τουρίστες, Έλληνες και ξένοι, πρέπει να γνωρίζουν και να αποφεύγουν αυτή την ταβέρνα για το δικό τους καλό!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #54150 από xMeri στις 02 Σεπτεμβρίου 2009, 11:37μμ

xMeri

μέλος από: 27/8/2009
ευχαριστουμε για την ενημερωση
θα το εχω υποψη μου ;p
προφίλάλλα...
Μήνυμα #54162 από Doctoras στις 03 Σεπτεμβρίου 2009, 9:03μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Αμα επισκευτω ποτε την κρητη να ισε σηγουρος δεν θα πατησω το ποδι μου εκει!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #54260 από nathalie στις 09 Σεπτεμβρίου 2009, 1:12μμ

nathalie

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2008
Tι να σου πω, απο κρητη ειμαι, ηρακλειο συγκεκριμενα και σε πιστευω. παντου,οπου κι αν πας εχει και καλα μαγαζια και τετοιες απαραδεκτες περιπτωσεις...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login