Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 22:43 @Sex
αν το παρουμε εντελως γενικα, αμα θελει και αν σε αγαπα θα αντεξει. οχι και 10 χρονια ομως! Πήγαινε στο θέμα: ποσο αντεχει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 22:41 @Sex
κοιτα εισαι Κυπρεος αλλα μην ξεχνας πως βρισκεσαι σε ελληνικο φορουμ για αυτο γραφε κανονικα και οχι με κυρπιακο διαλεκτο. η κοπελα σου ειναι ανασφαλης και ανωριμη. Πήγαινε στο θέμα: ena lathos
Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 00:22 @Διάφορα
ε αμα δεν ξερεις εσυ που εισαι και ο Dr, πως να γνωριζουμε εμεις? :P Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???*
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 23:48 @Κλάψιμο
υπαρχουν ανθρωποι γυρω σου που ενδιαφερονται για σενα, αλλα ειμαι σιγουρη δεν τους δινεις την ευκαιρια να σου το αποδειξουν. μηπως λοιπον εσυ φταις που νιωθεις μονος σου και τους αποστρεφεις με την συμπεριφορα σου? προσπαθησε να ερθεις πιο κοντα με τους φιλους σου και την οικογενεια σου, να μιλας μαζι τους. γινε πιο κοικωνικος και φιλικος προς τους γυρω σου. εκτος αυτα μπορεις για παραδειγμα να αρχισεις γυμναστηριο η καποιο αθλημα κτλ, να κανεις γνωριμιες και να περνα ευχαριστα ο χρονος σου. Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι είμαι μόνος μου
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 23:38 @Sex
με τον χρονο θα καταλαβει ο ιδιος..
Πήγαινε στο θέμα: ομοφυλογιλικες τασεις???
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 23:35 @Διάφορα
1. φτανει να ειναι πιο ψηλος απο την συντροφο του 2. τους αρκετα γυμνασμενους 3. μελαχρινος με πρασινα ματια 4. ο,τι να 'ναι φτανει να του πηγαινει 5. κανονικους 6. μουσικη, αθλητισμος, φωτογραφια 7. - 8. - 9. ειλικρινεια 10. πολλα κ διαφορα. Πήγαινε στο θέμα: SEXUS
Μήνυμα στις 2/9/2009 στις 23:37 @Διάφορα
ευχαριστουμε για την ενημερωση θα το εχω υποψη μου ;p Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαίρι, διακοπές, Χανιά Κρήτη
Μήνυμα στις 2/9/2009 στις 23:33 @Sex
να πας σε γιατρο να σου λυσει τις αποριες σου και ετσι θα νιωθεις και καλυτερα. εμενα προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε αυτο στο αγορι μου. Πήγαινε στο θέμα: Ελιες στο πεος!
Μήνυμα στις 31/8/2009 στις 01:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:πρωτα απ' ολα αυτες οι γνωριμιες που εχεις κανει η κατι φασεις που περασες μαζι τους, δεν μπορουν να ονομαστουν σχεσεις.εισαι αρκετα μικρη για να κανεις σχεση η τουλαχιστον να καταλαβεις τον ορισμο της σχεσης. οχι φυσικα και αυτο δεν ειναι σωστο, οχι για εκεινους, αλλα για σενα δεν ειναι. εισαι 14 χρονων μονο, πρεπει να ωριμασεις και να αποκτησεις γνωσεις σε θεματα του σεξ, που δεν εχεις ακομα κτλ, και το σημαντικοτερο να νιωσεις ετοιμη και σιγουρη για το ποτε και με ποιον θα κανεις σεξ. προφανως τα αγορια που ειχες γνωρισει απλα ηθελαν να περασουν την ωρα τους και να το κανουν μαζι σου, τιποτα παραπανω. μην μπλεκεις με μεγαλυτερους σου σε αυτη την ηλικια και μην βιαζεσε να μεγαλωσεις :) Πήγαινε στο θέμα: na t kano?
Μήνυμα στις 31/8/2009 στις 01:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αν και δεν ειμαι αντρας..λογικως οταν το κανουν για πρωτη φορα ειναι αγχωμενοι και ισως οχι και τοσο ανετοι οπως και οι γυναικες φυσικα. αν και πιστευω οι γυναικες ειναι πιο αγχωμενες σε σχεση με το αντιθετο φυλο, λογω του πονου και για το ποσο αιμα θα βγαλουν κτλ.οχι δεν αλλαζει κατι, οπως ας πουμε στη γυναικα με τον παρθενικο υμενα. αν η γυναικ ειναι παρθενα και βαλει δαχτυλο, και μαλιστα το πιεσει αρκετα, τοτε παβει να ειναι παρθενα. για αυτο οι παρθενες που βαλουν δαχτυλο η θελουν να βαλουν, να προσεχουν γιατι δεν πιστευω να θελουν να χασουν την παρθενια τους απο ενα δαχτυλο. εγω τουλαχιστον δεν θα το ηθελα. Πήγαινε στο θέμα: parthenos? |