Το πρώτο σας φιλί..
Σελ. 2
Μήνυμα #47809 από dpap στις 23 Μαρτίου 2008, 2:48μμ
μέλος από: 8/3/2008 μηνύματα: 21 0 |
λολ, ούτε που θυμάμαι! α ναι τώρα θυμίθηκα! χαααχχα λολ λολ, βασικά από γεύση δεν θυμάμαι και πολλά, καλό ήταν δροσερό! Το μόνο κακό: φορούσε τόσο πατσουλί ο βλαμμένος που νόμιζα θα λυποθυμίσω! Ξέρετε το κλασσικό 15 χρονο τυπάκι που το παίζει γκόμενος και μαθάινει ξαφνικά τί είναι after shave και eau de toilette(όχι ότι απαραίτητα έχει τίποτα να ξυρίσει και βάζει και από αυτό αλλά τεσπα!) χχαχχα, όπως όλα τα αγοράκια σε εκείνη την ηλικία! είχε πολύ γέλιο!! αχχχ αναμνήσεις :ppp |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47811 από _fairy_ στις 23 Μαρτίου 2008, 6:47μμ
μέλος από: 22/2/2008 μηνύματα: 16 0 |
το δικο μου πρωτο φιλι το θυμαμαι καθαρα... ηταν με το τοτε αγορι μου, καναμε την πρωτη μας "παρανομη" συναντηση:Ρ ξαφνικα με πλησιασε αρκετα και αρχισε να με φιλαει με τοσο παθος που ακομα το θυμαμαι..!! δεν ειμαστε μαζι τωρα και ουτε θα ηθελα για πολλους λογους, αλλα τα φιλια του ειχαν κατι ξεχωριστο και τα θυμαμαι ακομα.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47859 από papi στις 24 Μαρτίου 2008, 4:17μμ
μέλος από: 1/2/2007 μηνύματα: 29 0 |
το πρωτο μου φιλι το εδωσα στα 15 και ενοιωσα πολυ περιεργα αλλα το καλυτερο φιλι μου δεν ηταν το πρωτο. πραγματικα αξεχαστο μοναδικο και μαγικο αν και λιγουλακι παρανομο... τυχερες οποιες κοπελιες θα τον φιλησετε!!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #47861 από *fatsa* στις 24 Μαρτίου 2008, 5:29μμ
μέλος από: 14/1/2008 μηνύματα: 73 0 |
Εγώ το πρώτο μου φιλί το έδωσα στην Β'γυμνασιου...δλδ πρίν 3 και..χρόνια..Ήταν με ένα συμμαθητή μου ,που έιχε μεινει κ ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερος μου..τα ειχαμε φτιάξει...ξερετε αυτο με τα μηνυματακια και τις αφιερωσουλες!!χι χι οταν συναντιθηκαμε για πρώτη φορά σαν ζευγάρι κ καλα ..ήταν σε ένα πάρτυ..εγώ ντρεπόμουν να τον πλησιάσω αλλά αυτός σε μιά φάση ηρθε στο μέρος μου και με φίλησε με πάθος..Ενιωσα τα πόδια μου να τρέμουν,την καρδιά μου να χτυπά δυνατα και τα μάτια μου δεν ήξεραν πού να κοιτάξουν,τα ειχα χαμένα....Ηταν όμως τόσο υπέροχο..Με το αγορι αυτό χωρίσαμε κνα μήνα μετα..Ηταν ένας όμορφος,πλατωνικός έρωτας που παρ ολα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτε!! |
προφίλάλλα... |