Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Kυνικός είναι ο άνθρωπος που όταν μυρίζει λουλούδια, ψάχνει να βρει το φέρετρο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ερωτηση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #41959 από eugenaki στις 22 Αυγούστου 2007, 5:48μμ

eugenaki

Εικονίδιο
μέλος από: 26/5/2007
υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιο site σχετικο με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ή καποια τοποθεσια απο οπου να μπορω να βρω παλιες φωτο της συγκεκριμενης ομαδος;;;;χλωμο μου φαινεται βεβαια να γνωριζετε κατι(χε χε)αλλα αν κατα τυχη καποιος εχει κατι υποψη του θα με βοηθουσε πολυ!!!!!!!ευχαριστω παιδια
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #41960 από ACceSs στις 22 Αυγούστου 2007, 6:23μμ

ACceSs

μέλος από: 18/8/2007

Αποδεκτή απάντηση

http://forums.cjb.net/derby-forum-20.html

des edo
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41961 από ArisMas! στις 22 Αυγούστου 2007, 6:25μμ

ArisMas!

Εικονίδιο
μέλος από: 8/8/2007
Δεν ξερω να σου απαντησω αλλα αν θες μπορεις να ψαξεις λιγο στο www.sport-fm.gr η να συνδεθεις με τον supersport-fm 94,6 και να ρωτησεις σε καποια εκπομπη...ειναι ο καλυτερος αθλητικος σταθμος, κατα τη γνωμη μου, και θα μπορουσε να σε βοηθησει σε αυτο που ψαχνεις....(ωχ...εισαι ΗΠΑ ε?)χμμμ... Μπορεις να μπεις στο site και ψαχνοντας, καπου λεει πως μπορεις να στειλεις e-mail στην τρεχουσα εκπομπη...θα τους πεις τι συμβαινει και τι σε απασχολει(διευκρινησε οτι δεν ακους τον σταθμο, ετσι ωστε να μην σου απαντησουν στον αερα) και ζητα τους να σου απαντησουν στο mail σου...
Αν δεν πετυχει με την πρωτη, δοκιμασε και δεν μπορει, θα σου απαντησουν...(θα ρωτησω κι εγω σημερα, μπας και κατι γινει...)

Δευτερον, το Google ισως εχει κατι...
Δοκιμασε superleague.gr μηπως βρεις...

Για ο,τι νεοτερο θα γραψω...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41966 από TzhmhS στις 22 Αυγούστου 2007, 11:53μμ

TzhmhS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2007
Λοιπον η γνωμη μου ειναι να μπεις εδω www.sport-fm.gr.Ακομη ψαξε στο google πατα Ολυμπιακος Βολου και θα βγαλει καποιες εικονες της ομαδας σου...Μπες σε αυτον τον σταθμο ERA sport λεγεται 107,1,και φανταζομαι να πιασει ο σταθμος.Ακομη θα εχει site η ομαδα ειμαι σιγουροτατος...Σου ειπα τι να κανεις μπες google και πατα Ολυμπιακος ΒΟΛΟΥ εκει θα βγαλει το site της ομαδας και τον συνδεσμο τους...Αλλα αμα εισαι Η.Π.Α θα δοκιμασεις να μπεις μονο απο τα site που σου δωσαμε!Πιστευω να σε βοηθησα...

προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login