Τελικά η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη???
Μήνυμα #37701 από deathqueen στις 25 Ιανουαρίου 2007, 10:53μμ
μέλος από: 21/1/2007 μηνύματα: 20 0 |
Και σας ρωτάω τώρα εγώ...Τι παθαίνει ένα άτομο(καλή ώρα εγώ)που δουλεύει δώδεκα ώρες την ημέρα, περπατάει όλη την ώρα και όλα αυτά επειδή έχει τρέλη συμπάθεια στα αφεντικά της...Τι να κάνω δεν μπορώ να τους κρεμάσω και τα λεφτά είναι απίστευτα τέλεια που βγάζω αλλά νιώθω να εξαντλούμε...και αν όλη την κούραση την βγάλω μετά...αν δεν αντέξω και πάθω τίποτα???τι θα κάνω...κουράστηκα αλλά δεν μπορώ να τους αφήσω...δεν έχω χρόνο ούτε να φάω...Ελεος!!!
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37707 από Praetorian στις 25 Ιανουαρίου 2007, 11:43μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Κοίτα η γνώμη μου είναι: Παράτα τα όλα για δύο-τρεις μέρες(όλα όμως), πάρε φίλους ή αίσθημα και τράβα σε καμιά εξοχή(όσο έχει ακόμα καλό καιρό) να ηρεμήσεις. Ηρέμησε λίγο γιατί , χωρίς πλάκα τώρα, αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία σου(όχι μόνο από άποψη υπερκόπωσης)αλλά και ασθένειες που μπορεί να φανούν αργότερα(πχ έλκος στομάχου κτλ). Μην εξαντλείσαι για κάτι που δεν έχει και τόση σημασία...Πρέπει όλα στη ζωή να τα ζούμε όσο καλύτερα μπορούμε, και το να σκοτώνεσαι στη δουλειά, σίγουρα δεν είναι ένας τρόπος για να το πετύχεις αυτό...Για αυτό σου λέω, φρόντισε να αλλάξεις(έστω και για λίγες μέρες)παραστάσεις, και θα ανανεωθείς... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37721 από deathqueen στις 26 Ιανουαρίου 2007, 3:40μμ
μέλος από: 21/1/2007 μηνύματα: 20 0 |
Ναι συμφωνώ με όλα αυτά αλλά αν βγαζεις 1.500 ευρς το μήνα από μια μαθητική καφετέρια και δεν εέχεις υποχρεώσεις για να πληρώνεις τότε όχι πάρτυ αλλά ακόμα και δεξίωση κάνεις...σωστά όλα αυτά αλλά όταν έχεις τελειώσει κομμωτική δεν μπορείς να βρεις κάτι καλό και με λεφτά... |
προφίλάλλα... |
3
Μήνυμα #37731 από Gankster στις 26 Ιανουαρίου 2007, 7:20μμ
μέλος από: 25/1/2007 μηνύματα: 12 0 |
Αποδεκτή απάντησηBρε deathqueen δεν σου κανει καλο να δουλευεις ολη την ημερα ειναι κακο για την υγεια σου οπως ειπε και ο Praetorian οποτε παρε λιγες μερες αδεια για να γινεισ καλυτερα γιατι δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια δεν ειναι ζωη αυτη και οπωσ ειπαν και οι αρχαιοι προγονοι μας <<παν μετρον αριστον>> |
προφίλάλλα... |