Μήνυμα στις 27/1/2007 στις 11:36 @Διάφορα
Thanks ρε παιδια !
Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κοπελα μηπως φταιω ?
Μήνυμα στις 26/1/2007 στις 21:19 @Διάφορα
Ρε παιδια ειμαι 16 χρονων αλλα δεν εχω κοπελα μηπως κανω κατι λαθος? Η μηπως δεν αρεσω? Δεν ξερω τι να κανω πια! πως θα μπορουσα να πλησιασω μια κοπελα που να με ενδιαφερει? Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω κοπελα μηπως φταιω ?
Μήνυμα στις 26/1/2007 στις 19:20 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Bρε deathqueen δεν σου κανει καλο να δουλευεις ολη την ημερα ειναι κακο για την υγεια σου οπως ειπε και ο Praetorian οποτε παρε λιγες μερες αδεια για να γινεισ καλυτερα γιατι δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια δεν ειναι ζωη αυτη και οπωσ ειπαν και οι αρχαιοι προγονοι μας <<παν μετρον αριστον>>Πήγαινε στο θέμα: Τελικά η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη???
Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 20:43 @Sex
Ρε ηρακλη που τα ξερεις ολα αυτα?
Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 20:20 @Διάφορα
Εγω δεν ακουω ενα συγκεκριμενο ειδος μουσικης καλο ηχο να εχει και κανα καλο στιχο και ειμαι καλυμενος !
Πήγαινε στο θέμα: Metal θρησκεία
Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 20:17 @Διάφορα
Χαχα καλο . Εγω μαλλον θα επαιρνα μια σκηνη ενα αντικουνουπικο ενα νυχοκοπτη(μην γινουμε σαν τερατα!)ενα σφυρι και ενα σετ ψαρεματος Πήγαινε στο θέμα: Ερημονησι
Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 19:40 @Διάφορα
Δεν υπαρχει ανωτερο και κατωτερο φυλο απλα ολοι οπως ειπε και η τζινι@ εχουν την ιδεα οτι η γυναικες ειναι κατωτερες απο οτι οι αντρες μαλακιες λεω εγω ζουμε στον 21ο αιωνα δεν γινεται να ειμαστε προσκολημενοι στο παρελθον και να κανουμε οτι ο Homo sapiens και οι αλλοι προγονοι του ανθρωπου !Ημαρτον πια!
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί οι άντρες είναι υπερεκτιμημένοι? |