Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καθηγητής είναι εκείνος που μιλάει στον ύπνο κάποιου άλλου.
Τρίτη, 15 Απριλίου

τι ειδους γυμναστικη?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116730 από McGarrett στις 28 Ιανουαρίου 2013, 5:31μμ

McGarrett

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2013
το ότι ένα κορίτσι σηκώνει βάρη , δεν σημαίνει ότι θα γίνει και τέρας με εξωπραγματικούς μύες... Ίσα ίσα, το σώμα που φτιάχνουν αυτά τα κορίτσια είναι ότι καλύτερο..!
Εγώ θα σε συμβούλευα να πας σε γυμναστήριο και να ζητήσεις πρόγραμμα γυμναστικής από τους γυμναστές..!
Στην αρχή είναι δύσκολα και βαρετά , το ξέρω, αλλά μετά όταν σιγά σιγά αρχίσουν να είναι ορατά τα αποτελέσματα δεν θα θέλεις να ξεκολλήσεις..! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116733 από aglina στις 28 Ιανουαρίου 2013, 5:43μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
ευχαριστω αλλα εχω ερωτισεις:
yomen: τι ειναι το step?
γεωσκωλιξ: ποση ωρα πρεπει να κραταει η γυμναστικη? μηπως γινεται να μου φτιαξεις ενα προγραματακι? σε ρωταω γιατι φαινεται οτι ξερεις αν οχι δεν πιρζει. αν μπορει καποιος αλλος να μου φτιαξει αλλα να ξερει κατι απο γυμναστικη. να σας πω ομως οτι δεν εχω ξανακανει γυμναστικη. πρεπει να κανω πρωτα προθερμαση? κ αν για ποση ωρα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116735 από aglina στις 28 Ιανουαρίου 2013, 5:48μμ

aglina

Εικονίδιο
Έγραψε:(McGarrett@28 Ιανουαρίου 2013)
το ότι ένα κορίτσι σηκώνει βάρη , δεν σημαίνει ότι θα γίνει και τέρας με εξωπραγματικούς μύες... Ίσα ίσα, το σώμα που φτιάχνουν αυτά τα κορίτσια είναι ότι καλύτερο..!
Εγώ θα σε συμβούλευα να πας σε γυμναστήριο και να ζητήσεις πρόγραμμα γυμναστικής από τους γυμναστές..!
Στην αρχή είναι δύσκολα και βαρετά , το ξέρω, αλλά μετά όταν σιγά σιγά αρχίσουν να είναι ορατά τα αποτελέσματα δεν θα θέλεις να ξεκολλήσεις..! :)

Απο που ειδα τις ειδα ολες με κατι μπρατσα. πρωσοπικα σε μια γυναικα δεν μου αρεσει η τοση γυμναστικη στα χερια. Αλλα αυτο ειναι φυσικα προσωπικη αποψη κ τιποτα παραπανω. Στην αρχη μου φανικε παραξενο για αυτο αντεδρασα καπος. Τωρα για το γυμναστιριο βαριαιμε να κανω οργανα μονη μου. Αν παω σε ενα προγραμα που θα ειμαι σε ομαδα δεν με ενοχλει πχ αερομπικ
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #116741 από γεωσκώληξ στις 28 Ιανουαρίου 2013, 6:16μμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2012

Αποδεκτή απάντηση

Αμέ ευχαρίστως να σου πω την γνώμη μου για το πρόγραμμα που θα μπορούσες να ακολουθήσεις.
Όπως σου είπα,καλό θα ήταν και να πηγαίνεις για τρέξιμο ή ποδήλατο.Για αρχή λίγη ώρα,όσο αντέξεις βασικά και μετά όταν κουραστείς,γρήγορο περπάτημα.Επίσης πάρε ένα ζευγάρι 2κιλα βαράκια όπως σου είπα.

Για αρχή κάνε μερικές διατάσεις ένα 5λεπτο πριν ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι,για να ζεσταθούν οι μύες.
Έπειτα,ξεκίνα το "προγραμματάκι" σου.
Κάνε κοιλιακούς,μιας και είσαι πρωτάρα κάνε 2-3 σετ των 15.Αν δεν αντέξεις δεν πειράζει αρκέσου στους λιγότερους.
Επιπλέον θα μπορούσες να κάνεις και μερικούς πλάγιους 15 σε κάθε πλευρά ας πούμε.
Κάνε 2 σετ πους απς των 12-15 είτε γυναικεία είτε κανονικά.
Κάνε 2 σετ με 15 ραγχαίους ή 3 των 10 ραγχαίων.
Επίσης,μπορείς σε έναν καναπέ η στο κρεβάτι (για στήριγμα),να κάνεις καθίσματα,που είναι πολύ καλή άσκηση.
Θα μπορούσες να κάνεις λίγο ποδήλατο (την άσκηση) γύρω στο μισό με ένα λεπτό γιατί δύσκολα θα αντέξεις παραπάνω.
Αν έχεις σκάλα σπίτι σου,μπορείς να την ανεβοκατεβαίνεις...μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά είναι τρομερή άσκηση.

Αυτά από εμένα,υπάρχουν και άλλα που μπορείς να κάνεις αλλά καλό είναι να μην υπερφορτωθείς,ειδικά στην αρχή και αν δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τα παραπάνω (π.χ. σου βγαίνει ένα σετ λιγότερ) δεν τρέχει κάτι μην ανησυχείς την επόμενη φορά.
Αν δεις ότι δεν μπορείς να τα βγάζεις όλα με μιας καλύτερα χώρισε τα σε 2 μέρες.
Αν θες να βρεις πως γίνεται μια άσκηση,google.

Τέλος κάνε,μερικές διατάσεις μόλις τελειώσεις με τις ασκήσεις.

Να ασκήσεις για βαράκια,διάλεξε αν θες.Θα σου πρότεινα δικέφαλους και ώμους

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116743 από aglina στις 28 Ιανουαρίου 2013, 6:43μμ

aglina

Εικονίδιο
οκ μου αρεσει οπως το ακουω θα τα δω κ αυριο στην πραξη. ποσες φορες να κανω την εβδομαδα. πιραζει αν μερικες μερες πεφτους με τις μερες που εχω γυμναστικη κ στο σχολειο? Για τι τρεξιμο δεν ξερω αλλα επιδη περπαταω 3 μερες (στο γυρισμο απο το σχολειο) κανα 20λεπτο μπορει να αρχησω να πηγενω λιγο πιο γρηγορα κ 2 μερες παιρπαταω 40λεπτα. Βαρακια εχω 2 κ 1 κυλων θα αρχησω κ αυτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116744 από γεωσκώληξ στις 28 Ιανουαρίου 2013, 6:50μμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
Ε εντάξει στο σχολείο δεν πιστεύω να σας κάνουν πολύ κουραστικά πράγματα,αλλά αν νιώθεις κουραασμένη καλύτερα να μην κάνεις κάποια φορά.
Κάν'το 4 φορές την εβδομάδα,εκτός αν (ξαναλέω) νιώθεις κουρασμένη,τότε κάν'το 3 με περισσότερες κενές μέρες.
Ωραία,το περπάτημα σου εκείνη την ώρα να γίνει πιο γρήγορο και προσπάθησε την ώρα που κάνεις το γρήγορο περπάτημα να σφήγγεις τους κοιλιακούς σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116747 από aglina στις 28 Ιανουαρίου 2013, 7:14μμ

aglina

Εικονίδιο
Στο σχολειο ειναι αναλογα με τις ωρεξεις τις καθηγιτριας. Συνιθος την μια φορα περναμε χαλαρα με διατασεις κ βολει ή μπασκετ ή στυβο αλλα την δευτερη παθει κατι σοκ μας ξεπατονει. Ιδικα οταν κανουμε στροματα ή δρομικες ακησεις.
Η γυμναστρια μας εχει πει (δεν ειμαι κ συγουρη) οτι ειναι ειναι καλυτερο να κανουμε ραχαιους σε ενα υπεριψομενο σημειο εχει καμοια διαφορα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116748 από γεωσκώληξ στις 28 Ιανουαρίου 2013, 7:23μμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
Σας το λέει γιατί έτσι κάνετε καλύτερα την άσκηση μιας και είναι πιο εύκολο.Ότι προτιμάς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116749 από aglina στις 28 Ιανουαρίου 2013, 7:34μμ

aglina

Εικονίδιο
οκ ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login