Μήνυμα στις 12/7/2013 στις 00:52 @Διασκέδαση
Ευχαριστώ φίλε αλλά ναι... όντως τα γνωρίζω... :/
Πήγαινε στο θέμα: Bodybuilding & Fitness
Μήνυμα στις 11/7/2013 στις 22:16 @Διασκέδαση
Μήπως μπορείτε να μου συστήνεται μερικά καλά blogs, sites και forums σχετικά με Bodybuilding και Fitness? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
Πήγαινε στο θέμα: Bodybuilding & Fitness
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 16:00 @Κλάψιμο
Σκέψου την αναλογία gay/γυναίκες..! Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα βρεις κάποιον ευκολότερα απ' ότι θα βρεις μια γυναίκα? :P Μη σκας καθόλου. Κοίτα να βελτιώνεις καθημερινά τον εαυτό σου όσο μπορείς περισσότερο, και να βάζεις τα δυνατά σου όταν ψάχνεσαι..! Μη περιμένεις να σου έρθουν γκόμενες εξ ουρανού! κυνήγα το! ;) Πήγαινε στο θέμα: να γινω γκει?
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 15:46 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεί να είναι απλά πόνος απ' το χτύπημα. Βάζε πάγο 3-4 φορές την ημέρα από 10 λεπτά περίπου την κάθε μία. Όχι σε άμεση επαφή με το δέρμα σου, τύλιξέ τον σε μία πετσέτα και μετά.Πήγαινε στο θέμα: χτύπημα στο χέρι
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 15:43 @Διάφορα
Λογικά μια βεβαίωση σπουδών από την σχολή σου χρειάζεσαι , και θα την πας στην Στρατολογία της περιοχής σου..!
Πήγαινε στο θέμα: αναβολη-στρατος
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 15:32 @Θ. Κλημεντίνη
Απλά σιγά σιγά σταμάτα να βγαίνεις μαζί τους.Όχι απότομα ,αλλά από εκεί που βγαίνετε 3-4 φορές την εβδομάδα ξέρω γω, ελάττωσε στις 2 και μετά 1, μέχρι σιγά σιγά να ξεκόψεις..! βρες κάποια δικαιολογία όπως το ότι έχεις κάποια δουλειά και έτσι..! Επίσης βρες κάποια άλλη,καλύτερη παρέα με την οποία θα μπορείς να βγαίνεις παράλληλα, όπως και μετά , αφού ξεκόψεις με την πρώτη.
Πήγαινε στο θέμα: πως να ξεκοψω απο καποια ατομα
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 19:59 @Διάφορα
Στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχω, αλλά σίγουρα μπορούν? Μήπως όντως πρέπει να ανοίξω λογαριασμό συναλλάγματος? Αν και για να σου πω την αλήθεια στην Alpha που πήγα, δεν ήξεραν που παν τα τέσσερα... πρώτη φορά λέει βλέπουμε τέτοια επιταγή..! Πήγαινε στο θέμα: Επιταγή Εξωτερικού
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 15:12 @Διάφορα
Ξέρει κανείς πως μπορώ να καταθέσω/εξαργυρώσω επιταγή εξωτερικού τύπου google, amazon κτλ? Στην AlphaBank για να ανοίξω λογαριασμό συναλλάγματος και να καταθέσω την επιταγή μου ζήτησαν 2000$ αρχική κατάθεση τα οποία φυσικά και δεν έχω..!
Πήγαινε στο θέμα: Επιταγή Εξωτερικού
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 01:50 @Διασκέδαση
Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς με κανένα μαχητικό άθλημα, π.χ. kick-boxing. Είσαι μικρός και πιστεύω πως αξίζει , και δεν θα το μετανιώσεις. Θα αποκτήσεις και καλύτερη σωματική και ψυχική κατάσταση. Θα σου δώσει ένα άλφα πλεονέκτημα στο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε περίπτωση που χρειαστείς , αλλά μην νομίζεις πως θα γίνεις νίντζα ^_^. Αν οπωσδήποτε θέλεις κάτι εξειδικευμένο για αυτοάμυνα , ψάξε σχολές που ασχολούνται με πολεμικές τέχνες και συστήματα όπως krav-maga, filipino combat systems, και άλλα παρόμοια, τα οποία είναι πολεμικές τέχνες , και όχι μαχητικά αθλήματα όπως όλα τα άλλα...! Ελπίζω να σε κάλυψα ! :) Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ |