Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στον άδειο το δίσκο, όσο θέλεις ψάχνε.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Σπυράκια και φαγούρα.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #101389 από Dope Boy στις 24 Μαΐου 2012, 1:20πμ

Dope Boy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 6/5/2012
προχθές το βράδυ που γύρισα από προπόνηση , την ώρα που έκανα μπάνιο παρατήρησα πως είχα 5-6 σπυράκια αριστερά απ τον αφαλό μου , και 3-4 διάσπαρτα στο υπόλοιπο σώμα μου. Φαίνονται λες και είναι από τσιμπήματα κουνουπιών , και που και που αρχίζουν να με φαγουρίζουν. Σήμερα απ ότι βλέπω έχω βγάλει και άλλα , κυρίως στα πόδια. Πιστεύω πως είναι από τον ιδρώτα αλλά δεν ξέρω. Εννοείτε πως αν συνεχίσουν να αυξάνονται και δεν εξαφανιστούν σε μια-δυο μέρες θα πάω σε δερματολόγο να τα ελέγξω, απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ιδέα για το τι μπορεί να είναι και το πως γίνετε να τα "εξαφανίσω" .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101391 από άσχετος στις 24 Μαΐου 2012, 8:47πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Και εγώ έχω και είναι πολύ σπαστικά...Εμένα είναι από αλλεργία σε ένα είδος χόρτου.Στο χόρτο που έχουν στα γήπεδα.Παίζω και σε ομάδα ποδόσφαιρο...Αλλά το καλό είναι ότι μόνο όταν είμαι πολύ ιδρωμένος γίνονται και μόνο την άνοιξη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101405 από Dope Boy στις 24 Μαΐου 2012, 1:27μμ

Dope Boy

Εικονίδιο
banned
Σε τι μπορώ να έχω αλλεργία όμως...? μου συμβαίνει πρώτη φορά, και δεν νομίζω πως γενικά ήρθα σε επαφή με τίποτα χόρτα..!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #101416 από tuxh-vouno στις 24 Μαΐου 2012, 3:50μμ

tuxh-vouno

Εικονίδιο
μέλος από: 18/3/2012

Αποδεκτή απάντηση

Ηρέμησε,μπορεί να είναι απλά από τον ιδρώτα...και εγώ βγάζω! Υπάρχει κρέμα γι'αυτά αλλά και τρόποι για να ρυθμίσεις την εφίδρωση...Σε περίπτωση που βλέπεις ότι δεν φεύγουν πήγαινε σε δερματολόγο και θα σε συμβουλεύσει κατάλληλα...το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να κρατάς τα σημεία που έχεις βγάλει σπυράκια καθαρά και ίσως να βάλεις τοπικά λίγο μπεταντίν...εγώ βάζω και τα ξεραίνει οπότε φεύγουν πιο γρήγορα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101452 από Dope Boy στις 25 Μαΐου 2012, 12:50πμ

Dope Boy

Εικονίδιο
banned
ευχαριστώ για την απάντηση... μερικά έχω την εντύπωση πως άρχισαν να φεύγουν.. θα δείξει σε 2-3 μερούλες :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login