Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δε μισώ τους εχθρούς μου γιατί εγώ τους έφτιαξα.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Αστρική προβολή

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122867 από rozy42 στις 09 Σεπτεμβρίου 2013, 2:41μμ

rozy42

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2013
τι ειναι η Αστρική προβολή ??
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #123660 από ScandalousAngel στις 24 Οκτωβρίου 2013, 11:14μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Κατά την αστρική προβολή λοιπόν, το αστρικό μας σώμα αποχωρίζεται από το φυσικό μας σώμα, διατηρώντας τη συνείδηση μας και ταξιδεύουμε σε αυτό το κόσμο. Οι περιορισμοί του υλικού κόσμου παύουν να ισχύουν κατά την αστρική μας προβολή. Μπορούμε να έχουμε συνείδηση πάνω στο ταξίδι μας και να το κατευθύνουμε οπουδήποτε στο φυσικό ή αστρικό κόσμο. Σε όλο το ταξίδι, όσο βρίσκεται το αστρικό σώμα έξω από το υλικό, συνδέεται με το τελευταίο με ένα δεσμό, που περιγράφεται από κάποιους ερευνητές ως ασημένιο νήμα. Σύμφωνα με τους τελευταίους ο δεσμός αυτός σπάει μόνο μετά το θάνατο, άρα και τα αστρικά ταξίδια είναι ασφαλή.
Όταν το αστρικό σώμα γυρίσει, η μεγιστοποιημένη συνείδηση της πραγματικότητας υφίεται και έτσι ξεχνά ο άνθρωπος τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του εκτός και αν σπεύσει να καταγράψει άμεσα την εμπειρία του.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123661 από ScandalousAngel στις 24 Οκτωβρίου 2013, 11:16μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
βεβαια να συμπληρωσω οτι αυτο θελει εξασκηση και μπορει να μην το ζησεις ποτε. τουλαχιστον εγω δεν το εχω ζησει σε τετοιο βαθμο αλλα μπορω να κουμανταρω λιγο τα ονειρα μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123744 από rozy42 στις 30 Οκτωβρίου 2013, 4:28μμ

rozy42

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2013
κανεις που να το εχει ζησει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login