Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε μηχανισμός για να πάρει μπροστά χρειάζεται λάδι και μίζα. Η μίζα κινεί την παραοικονομία η οποία κινεί την οικονομία.
Σάββατο, 12 Απριλίου

ΑΛΒΑΝΟΙ-ΚΑΤΑΓΩΓΟΙ

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89402 από johnny_95uru στις 17 Νοεμβρίου 2011, 10:12μμ

johnny_95uru

Εικονίδιο
μέλος από: 7/2/2011
Από όσο ξέρω οι Αλβανοί είναι από νομάδες και στην πορεία "μπασταρδεύτηκαν" από τους Τούρκους. Και από όσο ξέρω αν είναι οι Αλβανοί απόγονοι των Ιλλύριων τότε είναι και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πρώην Γιουγκοσλαβία (Σερβία,Μαυροβούνιο,Σκόπια,Βοσνία Ερζεγοβίνη,Σλοβενία,Κροατία,Κόσοβο).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89405 από HiddenBoy στις 17 Νοεμβρίου 2011, 10:23μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Έγραψε:(johnny_95uru@17 Νοεμβρίου 2011)
Από όσο ξέρω οι Αλβανοί είναι από νομάδες και στην πορεία "μπασταρδεύτηκαν" από τους Τούρκους. Και από όσο ξέρω αν είναι οι Αλβανοί απόγονοι των Ιλλύριων τότε είναι και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πρώην Γιουγκοσλαβία (Σερβία,Μαυροβούνιο,Σκόπια,Βοσνία Ερζεγοβίνη,Σλοβενία,Κροατία,Κόσοβο).

Καυχιθικαν οτι ειναι απο ιλλυριους δεν συμαινει οτι πραγματι ειναι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89424 από panosx στις 18 Νοεμβρίου 2011, 2:44μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
Έγραψε:(johnny_95uru@17 Νοεμβρίου 2011)

Αυτοι που αναφερεις ειναι Σλαβοι (οι περισσοτεροι).κι ποιος σου πε πως στο κοσοβο ζουνε διαφορετικοι ανθρωποι?μην λεμε οτι να ειναι
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login