10.000
Σελ. 2
Μήνυμα #49818 από Nezio στις 16 Ιουνίου 2008, 4:20μμ
![]() ![]() μηνύματα: 126 ![]() |
Λοιπόν,επειδή μόλις τώρα είδα τα posts δεν αμφιβάλλω πως εξεπλάγησα. Antre, απ' ότι θυμάμαι δεν έχω κράξει ποτέ άτομα για Post σε Topic μόλις μιας μέρας. Αν δεν κάνω λάθος εκείνα τα topics ήταν από το 2007 και πίσω. Όσο για τον αν πρέπει να παραείμαστε ενεργοί ή όχι εγώ μια απλή σύσταση έκανα(δεν έδωσα καμιά διαταγή)και απ'ότι κατάλαβα παρεξηγήθηκα τελείως. Ποτέ δεν είπα να μην συμμετέχουμε, αλλά δεν θεωρώ απαραίτητο να κάνουμε κάνουμε ''quοte'' στα ίδια μας τα σχόλια.Για το αν μπορεί κανείς να ορίσει τι είναι υπερβολική δράση και τι όχι, θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν έχει κανείς το παραμικρό Δικαίωμα,το τονίζω, να απαγορεύσει σε κανέναν να εκφέρει ελεύθερα τη γνώμη του. Επίσης, φυσικά θεωρώ ασέβεια από τον κάθε ΄΄τουρίστα΄΄ που ενώ έχει πάρει τις απαντήσεις και τις συμβουλές που θέλει από τα μέλη του φόρουμ γίνεται καπνός χωρίς να πει ούτε ένα ευχαριστώ. Όπως επίσης δεν θεωρώ σε καμιά περίπτωση σωστή την κάθε απειλή του webmaster προς οποιονδήποτε χρήστη και την οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά του προς όλα τα μέλη.
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49819 από Arpagmenos στις 16 Ιουνίου 2008, 4:43μμ
![]() |
αυτό το είχα κάνει εγώ nezio(αν λες για εμενα φυσικά) μια κρύα βροχερή μέρα του χειμώνα(τώρα έχουμε καλοκαίρι)καταλάθος γιατί όπως λένε τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.πάντως στην τελευταία φράση σε παραδέχτηκα... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49820 από Nezio στις 16 Ιουνίου 2008, 5:15μμ
Όχι Arpagmene, δεν εννοώ εσένα. Πρόκειται για κάποιο μέλος το οποίο δεν είναι πια χρήστης αυτού του site. Αλλά βασικά δεν έχει καμιά σημασία το ποιος είναι, απλώς είχε τύχει να πέσει στην αντίληψή μου εκείνη τη στιγμή και το έφερα σαν απλό παράδειγμα. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49821 από Antre στις 16 Ιουνίου 2008, 8:49μμ
Το μήνυμα αφορούσε ένα post της !me! που ενώ το τελευταίο της post της ίδιας ήταν στις 6 Ιουνίου 2008 και έγιναν κάποια παραπάνω post από Petounia και έπειτα εμένα και lelipi στις 7 Ιουνίου. Για το λόγο του αληθές κοίτα εδώ και εδώ . Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν παρεξηγήθηκα, ούτε και μίλησες και άσχημα. Απλά για να "θυμόμαστε". Όσον αφορά τα υπόλοιπα, από ότι βλέπω κατάλαβες τι λέω. ![]() ![]()
Το ότι έχεις την δυνατότητα να με κάνεις ban δεν σου δίνει και το δικαίωμα να με προσβάλλεις. Και όλα αυτά χωρίς να έχω παραβεί κάποιο κανόνα. Αυτή είναι η "ελευθερία" που προασπίζεσαι σε όλα σου τα μηνύματα; Αυτό είναι το δικαίωμα του καθενός να είναι ελεύθερος από τις κακεντρέχειες των άλλων; Όλα καλά μέχρι που "πειράζουν" τα δικά σου γούστα; Υπήρξε ένα topic με τίτλο "10.000" πανηγυρίζοντας και επαινόντας το forum για τα 10.000 μελη που έφτασε... είναι κακό κάποιος να έχει αντίθετη άποψη το περι αν αξίζει συγχαρητηρίων ή όχι; Δεν άνοιξα κάποιο topic θάβοντας εσένα και το forum (απεναντίας προτιμώ να σου στείλω mail χωρίς να έχουμε λαϊκό δικαστήριο)... απλά σχολίασα κάτι. Δηλαδή δικαίωμα να postarw θα είχα μόνο αν έλεγα "γιούπι, είμαστε το μεγαλύτερο forum που έχει υπάρξει στο πλανήτη γη"; Για αυτήν την ελευθερία είναι που μάχεσαι Web; Για αυτήν; Δηλαδή ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει και ας ενοχλεί τους υπόλοιπους αρκεί να μην ενοχλεί και εσένα; Ακόμη το να ρίχνεις τις ευθύνες στα μέλη για το τι γίνεται στο forum κάθε άλλο παρά σε κολακεύει. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49822 από Nezio στις 16 Ιουνίου 2008, 9:36μμ
Για το συγκεκριμένο Post στο οποίο και αναφέρεσαι Antre, έχεις δίκιο. Το Topic δεν ήταν παλαιότερο από 2 μέρες. Αν και απ'ότι θυμάμαι η ίδια η !me! δεν επιθυμούσε να συνεχιστεί το θέμα για τον λόγο ότι είχε πάρει τις γνώμες ήθελε και προτίμησε να μην ξαναασχοληθεί με το πρόβλημά της. Τέλος πάντων, θα ήθελα αν συμφωνείτε το συγκεκριμένο θέμα να σταματήσει κάπου εδώ. Γιατί είτε οξύνεται όλο και περισσότερο η συζήτηση, είτε δεχόμαστε οποιαδήποτε απαράδεκτη απειλή από τον Webmaster και δεν έχω καμιά όρεξη, όπως και ο καθένας μας πιστεύω, να κάθομαι να εισπράττω οποιαδήποτε προσβολή προς το πρόσωπό μου. |
προφίλάλλα... |