Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Aν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις τότε γιατί όλες οι φωτογραφίες έχουν λεζάντες;
Σάββατο, 19 Απριλίου

Εξωγηινοι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #101305 από tasos41997 στις 23 Μαΐου 2012, 1:10πμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Πιστευεται στους εξωγηινους ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101308 από Verus στις 23 Μαΐου 2012, 1:25πμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Είναι πολύ εγωιστικό (και αρκετά χαζό) να πιστεύεις ότι σε κάτι ασύλληπτα τεράστιο όπως το σύμπαν, ο άνθρωπος είναι η μοναδική μορφή ζωής. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει εξωγήινη μορφή ζωής, φυσικά όχι πράσινα γλοιώδη πλάσματα, με κεραίες και έξι μάτια, που έχουν σκοπό να επιτεθούν στη γη και να αφανίσουν το ανθρώπινο γένος... Προφανώς κάπου θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη ζωντανών οργανισμών κι'αν δεν υπάρχουν ακόμη, σίγουρα θα υπάρξουν μελλοντικά :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101311 από zifeis στις 23 Μαΐου 2012, 2:00πμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
απλα δε γινεται να μην υπαρχει εξωγηινη ζωη για εμενα
τοσα δισεκατομμυρια χρονια σιγουρα θα εχουν δημιουργηθει οι προυποθεσεις ζωης οπως στη γη
οταν βεβαια μιλαμε για εξωγηινη ζωη συμπεριλαμβανουμε ακομη και βακτηρια
για εμενα βακτηρια υπαρχουν σε πολλους πλανητες του ηλιακου μας συστηματος μπορει και ανωτεροι οργανισμοι απο αυτους οπως πρωτοζωα αλλα
ειναι δυσκολο να το διαπιστωσουμε
και ειδικα με αυτο που ανακαλυφτηκε περσι (ενα βακτηριο που εχει τοξικα για εμας στοιχεια στο DNA του) υπαρχουν σιγουρα απλα εχουν διαφορετικες δομες απο τα δικα μας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #101318 από άσχετος στις 23 Μαΐου 2012, 10:03πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Κατά την άποψη μου υπάρχουν όχι μόνο βακτήρια και σκουλήκια αλλά και κάποιο είδος ανθρώπου.Ολόκληρο σύμπαν είναι...Καταρχήν οι επιστήμονες δεν ξέρουν αν αυτό το σύμπαν τελειώνει κάπου...Σκεφτείτε λίγο ολόκληρο σύμπαν είναι.Και σε αυτό το σύμπαν είμαστε μόνο εμείς μέχρι τώρα...

Στο θέμα μας τώρα εγώ λέω πως ναι μάλλον υπάρχουν!(Κατά την άποψη μου πάντα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login