boy!
Μήνυμα #85080 από egwRe στις 02 Σεπτεμβρίου 2011, 8:59μμ
μέλος από: 7/7/2011 μηνύματα: 35 0 |
χερετωωω so...πριν 2 μισι χρονακια γνωρισα ενα αγορι στην ιδια ταξη ειμασταν ε με το που τον ειδα μου εκανε ενα κλικ,φαινοταν οτι δεν του αρεσα(και οντως δεν του αρεσα) ε ενταξει δεν εσκαγα κιολας ελεγα απλα ενθουσιασμος ειναι αλλα σιγα σιγα αρχισα να τον καψουρευομε,του ειπα οτι τον γουσταρω με sms αλλα δεν απαντησε(καταλαβατε χυλοπιτα) ε εγω εκανα φαση με ενα παιδι τοτε στην αρχη τν ειχα ψηλοξεχασει αλλα μετα παλι τον σκεφτομουν και αυτο γινοταν με καθε αγορι που εμπλεκα για φαση παντα γιατι σχεση δν εχω κανει ε εγω ειμαι ακομα κολλημενη :/ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ε προσφατα βρηκα μια δικεολογια να του πιασω κουβεντα αλλα δεν απαντησε (sto fb) το ξερω οτι δεν με θελει εγω τι εχω παθει ομως? ΕΧΩ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΕΙ 2 ΑΓΟΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛ ΕΝΤΟΝΑ(ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ τι εχω παθει ρε παιδια τι να κανω? τον θελω τρελα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85303 από Panos1995 στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 11:20μμ
μέλος από: 31/8/2011 μηνύματα: 12 0 |
Αφού κάνεις πολλές φάσεις γιατί δεν του λες να κάνετε μια, και γιατί ηλικίες μιλάμε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85326 από arxangelos στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 9:18πμ
μέλος από: 16/1/2011 μηνύματα: 284 0 |
Μην με παρεξηγήσεις αλλά πιστεύω ότι έχει καταλάβει ότι λιωνεις για πάρτη του, δεν σε γουστάρει κ καθόλου κ σε δουλεύει...πρέπει να είναι πολύ χοντρομαλακας!!! δεν μπορούσε να σου απαντήσει??? ούτε 10 χρόνο να ήταν... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |