Μήνυμα στις 26/11/2011 στις 12:40 @Κλάψιμο
Η αδερφη μου ειναι στο τριτο ετος στην σχολη της και λειπει εδω και 3 χρονια απο το σπιτι και ερχετε 3 μηνες το καλοκαιρι τα χριστουγεννα 2 μηνες το πασχα επισης ενταξει την βλεπουμε παντως πολυ αλλα δεν ξερω πρωτη φορα μετα απο 3 χρονια χωρις να γινει τιποτα σημερα ετσι στο φαφνικο μου ελειψε πραγματικα και εκλαψα που την θημηθηκα πρωτη φορα μετα απο 3 χρονια το ενιωσα αυτο και δεν ντρεπομε να παραδεχτω οτι ολα αυτα τα χρονια δεν μου ειχε λειψει ουτε περιμενα να ερθει ουτε τιποτα αλλα σημερα ξαφνικα ενιωσα οτι το αιμα νερο δεν γινετε χωρις να γινει κατι επαναλαμβανω δεν ξερω ειχα αναγκη να το μοιραστω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ Πήγαινε στο θέμα: μου λειπει
Μήνυμα στις 19/11/2011 στις 18:57 @Διασκέδαση
γεια λοιπον επειδι εχω οργανωσει κατι στο σπιτι μου θελω καποιος που ξερει πιάνο με βαση αυτο >> http://www.bgfl.org/bgfl/custom/resources_ftp/client_ftp/ks2/music/piano/ να μου γραψει π.χ με βαση τα κουμπια που διχνει Π.Χ B C A ετσι γενικα να μου γραψει δυο η ενα τραγουδι για να παιξω και αν δεν βαριετε να μπει στον κοπο και το ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΕΙ
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΑΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Μήνυμα στις 13/11/2011 στις 18:55 @Θ. Κλημεντίνη
τα κεφτεδακια ηταν στον φουρνο ο πουρες δυο κουταλιες της σουπασ και εκτος αυτου δεν ειναι οτι δεν πιναω ισα ισα απο τις 5 πιναω αλλα νιωθω οτι εφαγα πολυ
Πήγαινε στο θέμα: διαιτα
Μήνυμα στις 13/11/2011 στις 18:10 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα πραγματικα δεν μπορω να φαω κανονικα νιωθω τυψεις δηλαδη δεν παιζει μεχρι να χασω 10 κιλα να τροω κανονικα!!! δεν εχω προβλημα οτι μπορει να οδηγηθω σε νευρικη ανορεξια γιατι με το φαγητο εχω αριστη σχεση και κανω υπερανθρωπες προσπαθιες να μην τροω ολα αυτα που ετρογα αλλα το θελω και το παλευω και το γουσταρω για αυτο...οσο για τα 2 τυροπιτακια το πρωι και το μεσημερι τα 2 κεφτεδακια και τον πουρε πατατας γιατι μου φενοντε τοσα πολλα? ειναι η εγω τα βλεπω?
Πήγαινε στο θέμα: διαιτα
Μήνυμα στις 13/11/2011 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον εγω οπως εχω ξαναπει σε αλλο θεμα κανω διαιτα κ ο λογος ειναι οτι ενα αγορι που την εχω πατησει αγρια μαζι του δεν με γουσταρει καθολου κ ο λογος ειναι τα κιλα μου σαφως(αν και δεν ειναι πολλα παραπανω δεν με κολακευουν καθολου) δεν μπορω να φορεσω ρουχα που θελω να φοραω γιατι στο σωμα μου δεν φαινοντε ωραια και δεν μ αρεσουν τελος παντον γενικα δεν αρεσω στα αγορια με την τωρινη μου εμφανιση..ε και ειπα ως εδω επειδη εχω ωραια χαρακτηριστικα πιστευω πως αν αδυνατισω και χασω τα κιλα που θελω και περνω τα ρουχα που θελω στανταρ θα γινει κατι με καποιον γιατι βαρεθηκα σε αυτη την κατασταση ε αυτο λοιπον με εχει οδηγησει σε ακρεα πραγματα σε αλλο θεμα επισης εγραψα για την διαιτα που κανω..αλλα τωρα την κανω ακομα πιο εξαντλιτικη..το παθος μου για να χασω κιλα με οδηγει στο να μην τροω πολυ και επισης οταν τροω ακομα και λιγο μου φενετε οτι εφαγα πολυ και στεναχωριεμε ειναι και ψυχολογικο το θεμα δηλαδη π.χ σημερα εφαγα το πρωι 2 μικρα τιροπιτακια και το μεσιμερι 2 κεφτεδακια (μικρου μεγεθους) με πουρε πατατασ και τιποτα αλλο και νομιζω οτι εχω φαει παρα πολυ δεν ξερω τι παιζει τα'χω παιξει Πήγαινε στο θέμα: διαιτα
Μήνυμα στις 9/11/2011 στις 17:57 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την διαιτα που κανω... το πρωι πινω γαλα κ τροω κατι απο το κιλικιο του σχολειου σηνηθως τοστ κ γενικα οχι τυροπιτεσ και κρουασαν...το μεσιμερι τροω κανονικα με μια πολυ μικρη φετα ψωμι και το βραδυ η δεν τροω καθολου η τροω 1-2 φρουτα (κατα τις 6) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ? γιατι 2 μερες εχει που την αρχισα...το βραδυ βεβεα μ ερχετε να φαω τα ρουχα μου αλλα κρατιεμε Πήγαινε στο θέμα: διαιτα
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 16:30 @Θ. Κλημεντίνη
το αναγνωρισεις δεν το αναγνωρισεις η κοπελα απο την στιγμη που θα πει οτι ο πατερας του παιδιου εισαι εσυ και το παει δικαστικα και με ενα test DNA αποδιχθει η το παραδεχτεις μονος σου(που απο οτι καταλαβα δεν νομιζω να το κανεις) θα πληρωσεις και θα αναλαβεις τις ευθηνες σου αλλα αφου θα γινει ουτος η αλλος γιατι να το τραβατε μεχρι τα δικαστιρια και δεν το κανεις κανονικα αντρικια και υπευθηνα? ενα δικο σου πλασμα θα ειναι..εσυ το δημιουργησες απορω πως σου περασε απο το μυαλο οτι αν δεν το αναγνωρισεις δεν θα αναλαβεις καμια ευθηνη? τι να πω..λυπαμε την κοπελα ποτυ αφισες έγκυος και οχι γιατι εμεινε εγκυος αλλα γιατι εκανε αυτο που εκανε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και θα γεννησει ενα ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδι,ελπιζω να μην παρει κατι απο εσενα....
Πήγαινε στο θέμα: Mπαμπας ...με το ζορι ;;;;;
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 00:05 @Sex
Ενα θεμα που απασχολει ολα τα κοριτσια πιστευω που δεν εχουν κανει ακομα sex Καταρχην ποναει πολυ? Πως νιωθεις οταν γινετε αυτο? Εφοσον δεν ξερεις καποια σταση και εισαι απιρη και σε περιπτωση που και το αγορι σου ειναι παρθενος τι γινετε? και γενικα ολο το σκηνικο τα συναισθηματα αν ειναι περιεργο οταν <<μπενει μεσα>> πως νιωθουμε? Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα (για κοριτσι)
Μήνυμα στις 17/10/2011 στις 18:53 @Διάφορα
Καλησπερα αυτο το ερωτημα δεν ειναι δικο μου αλλα του κολλητου μου λοιπον ποιο ειναι το πιο ελαφρυ τσιγαρο ΣΕ ΓΕΥΣΗ γιατι τα περισοτερα ενοχλουν τον λεμο και δευτερον για στριφτο παλι ο πιο ελαφρυς καπνος ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :) Πήγαινε στο θέμα: ελαφρια τσιγαρα |