Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί ο ήλιος ενώ ξανθαίνει τα μαλλιά, σκουραίνει το δέρμα;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Χωρισμος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #84079 από stergios1055 στις 18 Αυγούστου 2011, 5:17μμ

stergios1055

Εικονίδιο
μέλος από: 17/1/2011
Παιδια τα εχω με μια κοπελα ενα μηνα και κατι μερες στην αρχη ειμουν πολυ χαρουμενος γιατι ειναι η πρωτη μου κοπελα αλλα τωρα δεν νιοθω το ιδιοω η κοπελα δεν μου εδεσε καμια αφορμη να χορισουμε ουτε τπτ απλως δεν νιοθω αλλα οτι θελω να ειμαι σε σχεση,,,πως μπορω να χορισω ανοδυνα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84114 από Paris23 στις 18 Αυγούστου 2011, 10:17μμ

Paris23

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2011
κοίτα μάλλον για να λες ότι είναι η πρώτη σου σχέση, μάλλον είσαι μικρός...και μιλάμε για έναν εφηβικό ενθουσιασμό... Κανένας χωρισμός δεν είναι ανώδινος.. ότι και αν κάνεις...οπότε πες απλά αυτά που νιώθεις... η αλήθεια πάντα είναι ο καλύτερος σύμμαχος...όσο άσχημα και αν νιώθεις τουλάχιστον θα είσαι καθαρός απέναντι της....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84118 από psixakias στις 18 Αυγούστου 2011, 10:48μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Δίκιο έχει η Paris23. Απλά μήλισέ της και πες της ότι δεν νιώθεις το ίδιο. Όσο και να στεναχωριθεί θα της περάσει. πρόσεξε μην κάνεις την πατάτα όπως εγώ και την λυπόμουν και κρατάγαμε σχέσεις και μηλάγαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και την έφερνα όλο και πιο κοντά μου... μείνετε απλά φίλοι και να της το ξεκαθαρίσεις. Θα της περάσει 100%. μου το είχε κάνει και εμένα μια.. ηρθε και μου ειπε οτι δεν νιωθει το ιδιο απλα... γιαυτό είμαι σίγουρος ότι πρέπει να κάνεις και εσύ αυτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84121 από Paris23 στις 18 Αυγούστου 2011, 11:52μμ

Paris23

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2011
επισης περα από το τι θα πεις (τον αληθινό λόγο ή όχι) μην της πεις το κλασικό εισαι πολύ καλή για μένα αλλά δεν είμαι εγω καλός για σενα...δεν υπάρχει χειρότερο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login